Libnet.ro
UNICEF

22:30

TRAGEDIE in Capitala! O femeie, ucisa de partenerul de viata

B1 B1,
TRAGEDIE in Capitala! O femeie, ucisa de partenerul de viata

O femeie din Bucuresti s-a stins din viata, dupa ce a fost lovita de partenerul de viata, in urma unui conflict pe care l-au avut. continuă pe B1

Femeie ucisa de iubit in urma unei lovituri, in Bucuresti

O femeie din Bucuresti a murit in urma unui conflict pe care l-a avut cu barbatul in care se afla de putin timp intr-o relatie. Incidentul a fost semnalat joi seara de agresor.

Care sunt cele mai bune licee din Bucuresti din perspectiva elevilor, profesorilor si parintilor

Un top al liceelor din Capitala arata ca Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti, Colegiul National Bilingv George Cosbuc si Colegiul National Gheorghe Lazar sunt printre cele mai bune scoli din Bucuresti. Clasificarea liceelor a fost realizata de trei elevi din Bucuresti care au creat o platforma Registrul Educational Alternativ REAL) prin care liceele sunt evaluate de elevi, profesori, parinti si absolventi. Prin acest demers, cei trei liceeni vor sa isi ajute colegii din clasa a VIII-a in alegerea liceului.

Ce spun meteorologii despre anuntul AccuWeather privind prognoza de tornada din Bucuresti

AccuWeather, una dintre aplicatiile instalate pe mobil, a anuntat o tornada in urmatoarele 24 de ore in Bucuresti. E un avertisment care e trimis extrem de rar, iar meteorologii vin cu propriile explicatii. Aplicatia AccuWeather a informat, luni, ca e posibila aparitia unei tornade in Bucuresti. Anuntul nu este unul intamplator, in conditiile in care [] .

Guvernul reabiliteaza Palatul Nifon din Bucuresti. Investitia depaseste 12 milioane de euro

In aceeasi zi in care a anuntat salvarea Cazinoului din Constanta, Guvernul da unda verde salvarii uneia dintre cele mai frumoase cladiri din Bucuresti: Palatul Nifon Centrul educational si social pastoral.

Investitie de 56 milioane lei pentru reabilitarea Palatului Nifon din Bucuresti

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), prin Compania Nationala de Investitii CNI), va investi 56. 000 lei in lucrari pentru consolidarea si restaurarea Centrului educational si social-pastoral Nifon Mitropolitul Palatul Nifon) din Bucuresti, informeaza MDRAP, prin intermediul unui comunicat de presa remis, astazi, Redactei noastre.

Ionut din Bucuresti era la munca si se uita pe geam cand a vazut ceva de-a rasu-plansu. Se intampla chiar pe o strada din sectorul 2. E ireal asa ceva (VIDEO)

Ionut din Bucuresti era la munca si se uita pe geam cand a vazut ceva incredibil chiar sub ochii sai. Se intampla pe strada Dimitrie Marinescu, din sectorul 2. A crezut ca nu este adevarat, asa ca.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 8 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,41 mg/l; pH 7,69; TURBIDITATE: 0,38. S2 - CLOR LIBER:0,32 mg/l; pH.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 7 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,32 mg/l; pH 7,69; TURBIDITATE: 0,37. S2 - CLOR LIBER:0,18 mg/l; pH.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 6 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,15 mg/l; pH 7,68; TURBIDITATE: 0,34. S2 - CLOR LIBER:0,32 mg/l; pH.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )