Libnet.ro
UNICEF

23:30

Tragedie in Gorj. Un baiat de 16 ani a murit la spital dupa ce i s-a facut rau intr-o tiribomba

Antena3 Antena3,
Tragedie in Gorj. Un baiat de 16 ani a murit la spital dupa ce i s-a facut rau intr-o tiribomba

Un tanar de 16 ani a murit vineri la Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu, unde a fost transportat dupa ce i s-a facut rau intr-o tiribomba. Incidentul a avut loc pe insulita de pe raul Jiu unde se. continuă pe Antena3

Dubla tragedie in Alba. Un copil de 10 ani a murit in accident de bicicleta, iar un barbat de 45 de ani a decedat sub un mal de pamant

Doua accidente fara legatura intre ele au provocat toat atatea tragedii in Alba. Un copil de 10 ani a murit dupa ce a cazut cu bicicleta, iar un barbat de 45 de ani a decedat strivit de un mal de pamant.

Dubla tragedie in Alba. Un copil de 10 ani a murit in accident de bicicleta, iar un barbat de 58 de ani a decedat sub un mal de nisip

Doua accidente fara legatura intre ele au provocat toat atatea tragedii in Alba. Un copil de 10 ani a murit dupa ce a cazut cu bicicleta, iar un barbat de 45 de ani a decedat strivit de un mal de nisip.

Alerta in Capitala: Barbat care a agresat o fata de 16 ani in scara unui bloc, cautat de politisti(VIDEO)

Alerta in Capitala. O fata de 16 ani a trecut prin clipe cumplite. Adolescenta a fost abuzata in scara blocului de un individ de 30 de ani. Barbatul s-a napustit asupra fetei, in timp ce aceasta astepta.

Ovidiu Lipan Tandarica, dezvaluire inedita: M-am indragostit la 16 ani si ...

Dezvaluire inedita facuta de Ovidiu Lipan Tandarica. Muzicianul a marturisit ca s-a indragostit slsa 16 ani si s-a casatorit cu acea femeie. Din mariajul lor a rezultat si un copil. M-am cam indr.

Elevul de 16 ani care a lovit intentionat un politist cu masina ramane in arest. Omul legii a avut nevoie de 6 zile de ingrijiri medicale

Un elev a lovit intentionat cu masina la inceputul acestui an un agent de politie pe strada Bucura din Craiova. Baiatul de 16 ani a fost arestat si trimis in judecata pentru ultraj si conducerea unui autoturism fara a poseda permis de conducere.

Un tanar de 16 de ani a murit dupa ce s-a dat in tiribomba

Un tanar de 16 de ani a murit, in vineri dupa masa, dupa ce s-a dat cu tiribomba pe insulita de pe Jiu, la Zilele Municipiului Targu Jiu.

INCREDIBIL! Sapte elevi, la spital dupa ce au INHALAT pulbere dintr-un stingator

Sapte copii, sase baieti si o fata, cu varste de 10 si 11 ani, elevi ai Scolii Gimnaziale Mihai Viteazul din municipiul Alexandria au ajuns la spital, joi, dupa ce au inhalat pulbere dintr-un stingator,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )