Libnet.ro
UNICEF

19:16

Tragedie in India: 11 morti si 20 de raniti, intr-o busculada produsa la intrarea intr-un templu

Antena3 Antena3,
Tragedie in India: 11 morti si 20 de raniti, intr-o busculada produsa la intrarea intr-un templu

Cel putin 11 persoane au murit si alte 20 au fost ranite, luni, in estul Indiei, intr-o busculada produsa la intrarea intr-un templu, relateaza site-ul publicatiei franceze Le Monde. continuă pe Antena3

Cel putin 15 morti si sute de raniti intr-un atentat comis in capitala Afganistanului

Cel putin 15 oameni au murit, iar alti aproximativ 300 au fost raniti intr-unul dintre cele mai grave atentate produse in ultimii ani in Kabul, informeaza Wall Street Journal.

Un mort si trei raniti, intr-o explozie produsa intr-un atelier de sudura din Buzau

Un om a murit si alti trei sunt raniti in urma unei explozii care a avut loc intr-un atelier de sudura din Buzau, in timp ce acestia incercau sa sudeze rezervorul de motorina al unei masini, a declarat sambata inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii, Dantes Nicolae Bratu.

Mai multi romani de la bordul unui tren Sofia-Istanbul, raniti intr-un incident feroviar

Mai multi cetateni romani, intre alti straini, inclusiv un copil, au fost raniti usor, iar o cetateana bulgara a fost ranita grav duminica seara, la Plovdiv, dupa ce locomotiva a lovit primul vagon al unui tren international care asigura o legatura.

Un ZID s-a prabusit la o uzina din INDIA. Cel putin 11 morti

Cel putin 11 muncitori au murit, iar alti 15 au fost raniti vineri, in nordul Indiei, dupa prabusirea unui zid aflat in constructie, in curtea unei uzine.

Sase romani au fost raniti intr-un accident feroviar in Bulgaria

Un incident feroviar a avut loc in aceasta dimineata in statia Plovdiv, al doilea oras ca marime din Bulgaria. Presa bulgara noteaza ca in accident sase romani si un bulgar au fost usor raniti. Trenul .

Sase romani aflati de la bordul unui tren Sofia - Istanbul, raniti intr-un accident feroviar

Mai multi cetateni romani, intre alti straini, inclusiv un copil, au fost raniti usor, iar o cetateana bulgara a fost ranita grav duminica seara, la Plovdiv, dupa ce locomotiva a lovit primul vagon al unui tren international care asigura o legatura intre Sofia si Istanbul, anunta oficiali bulgari, citati de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )