Libnet.ro
UNICEF

11:15

Tragedie in Portugalia. Cel putin 43 de morti si 59 de raniti, in urma unui incendiu forestier - VIDEO

Antena3 Antena3,
Tragedie in Portugalia. Cel putin 43 de morti si 59 de raniti, in urma unui incendiu forestier - VIDEO

Update:Numarul persoanelor decedate in incendiul din centrul Portugaliei, a crescut la 43, informeaza un nou bilant anuntat duminica de secretarul de stat din ministerul portughez de Interne, Jorge. continuă pe Antena3

Tragedie in Portugalia. Cel putin 39 de morti si 20 de raniti, in urma unui incendiu forestier - VIDEO

Update:Bilantul incendiului de vegetatie din Portugalia a crescut la 39 de morti, a declarat ministrul de Interne de la Lisabona. Stirea initiala: Un incendiu puternica avut loc in zona Pedrogo.

Tragedie in Portugalia. Cel putin 24 de morti si 20 de raniti, in urma unui incendiu forestier

Un incendiu puternica avut loc in zona Pedrogo Grande din Portugalia. Premierul Antonio Costa a anuntat ca cel putin 24 de persoane si-au pierdut viata in incendiu forestier din centrul.

Tragedie in Portugalia. Cel putin 24 de morti si 20 de raniti, in urma unui incendiu forestier - VIDEO

Un incendiu puternica avut loc in zona Pedrogo Grande din Portugalia. Premierul Antonio Costa a anuntat ca cel putin 24 de persoane si-au pierdut viata in incendiu forestier din centrul.

Incendii violente de padure in Portugalia: Cel putin 43 de persoane au murit (FOTO)

Centrul Portugaliei este lovit de incendii de vegetatie si padure extrem de violenta. Guvernul lusitan a anuntat ca pana in prezent s-au raportat 43 de cazuri de persoane care au decedat ca urma a.

UPDATE Portugalia: Cel putin 43 de persoane au murit in incendii de padure

Cel putin 43 de oameni au murit in incendii de vegetatie padure, de proportii, in centrul Portugaliei, a anuntat Guvernul, potrivit Reuters.

Tragedie in Portugalia. Cel putin 57 de morti si 59 de raniti, in urma unui incendiu forestier - VIDEO

Update:Numarul persoanelor decedate in incendiul de padure din centrul Portugaliei, a crescut la 57, informeaza un nou bilant anuntat duminica de secretarul de stat din ministerul portughez de.

Incendii violente de padure in Portugalia: Cel putin 57 de persoane au murit (FOTO)

UPDATE: Autoritatile au dat publicitatii un nou bilant al victimelor incendiilor violente din centrul Portugaliei. Cel putin 57 de persoane au decedat, spune acum guvernul lusitan. Alte 59 de persoane au fost.

Portugalia: Cel putin 25 de persoane au murit in incendii de padure

Cel putim 25 de oameni au murit in incendii de vegetatie padure, de proportii, in centrul Portigaliei, au anuntat autoritatile citate de BBC, potrivit News. ro.

UPDATE Portugalia: Cel putin 39 de persoane au murit in incendii de padure

Cel putim 39 de oameni au murit in incendii de vegetatie padure, de proportii, in centrul Portugaliei, au anuntat autoritatile citate de BBC, potrivit News. ro.

Portugalia: cel putin 25 de morti in incendii de padure

Cel putin 25 de oameni au murit in incendii de vegetatie padure, de proportii, in centrul Portugaliei, au anuntat autoritatile citate de BBC News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )