Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie in Timisoara. Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a a ajuns cu masina in Canalul Bega

Antena3 Antena3,
Tragedie in Timisoara. Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a a ajuns cu masina in Canalul Bega

Un tanar, a carui identitate nu este cunoscute inca, a murit, miercuri seara, dupa ce a ajuns cu masina in Canalul Bega, in zona fostului combinat petrochimic Solventul din Timisoara. Purtatorul de. continuă pe Antena3

Tragedie pe sosea: Trei persoane, printre care un copil, si-au pierdut viata in judetul Mures

Trei persoane, intre care si un copil, si-au pierdut viata, luni, intr-un accident rutier petrecut in Defileul Toplita-Deda, intre localitatile Stanceni si Ciobotani, dupa ce un autoturism s-a tamponat de un.

VIDEO Un barbat din Republica Moldova si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs in Ucraina

Un barbat din Republica Moldova si-a pierdut viata in dimineata zilei de duminica, 25 august, intr-un accident rutier produs in Ucraina, pe o sosea in apropiere de orasul Kiev.

Atac cu cocktail Molotov la un bar. Peste 20 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 23 de oameni si-au pierdut viata marti noaptea intr-un incendiu izbucnit intr-un bar din Veracruz, oras-port din sudul Mexicului, a relatat miercuri postul NBC News, care citeaza o declaratie a.

Tragedie in Marea Britanie! Un avion s-a prabusit; pilotul si un pasager au murit

Doua persoane si-au pierdut viata dupa ce un avion de dimensiuni mici s-a prabusit pe un camp din apropiere de Henley-on-Thames, Anglia. Politia a anuntat ca avionul avea doua persoane la.

Grav accident rutier pe DN 25. Doua persoane si-au pierdut viata, fiind strivite de o betoniera

Un barbat de 32 de ani a provocat un teribil accident de circulatie dupa ce a taiat fata unei betoniere cu masina pe care o conducea. in urma impactului, soferul si un adolescent de 16 ani au murit, iar alte doua persoane se zbat intre viata si moarte la spital.

Un barbat din Capitala, arestat dupa ce sechestrat si a violat o femeie

Un barbat in varsta de 37 de ani a fost retinut de politistii din Capitala sub acuzatia ca a violat o femeie de 50 de ani. Potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei, politisti din cadrul Sectiei 19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )