Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce TRAGEDIE! Toata lumea e in LACRIMI! Este vorba despre ANCA PANDREA! Din pacate...

B1 B1,
Ce TRAGEDIE! Toata lumea e in LACRIMI! Este vorba despre ANCA PANDREA! Din pacate...

Actrita Anca Pandrea a fost gasita inconstienta, in urma cu cateva saptamani, in propria-i casa. De atunci, vecina sa si prietenele ei o suna si o viziteaza aproape zilnic, de teama sa nu se. continuă pe B1

Ce se intampla cu Andreea Marin? A izbucnit in lacrimi: Este vorba despre...

Andreea Marin a primit, recent, un cadou de la o femeie pe care a ajutat-o in trecut. Aceasta a surprins-o pe vedeta cu un tricou personalizat facut chiar de ea si o scrisoare in care a asternut cateva ganduri em.

Detalii SOCANTE ies la iveala! Este vorba despre Familia Regala. Un membru are probleme URIASE...

La doua luni dupa nunta dintre printul Harry si Meghan Markle, ies la iveala noi detalii despre ducesa de Sussex. De cand a devenit ducesa de Sussex, Meghan Markle duce o adevarata batalie cu protocolul.

Vestea a EXPLODAT in lumea mondena: Este vorba de Stefan Banica Jr. si celebra formatie Holograf...

La manifestarea cultural-artistica a orasului Cisnadie principalele atractii sunt Stefan Banica Jr. , trupa Holograf si Ansamblul Profesionist Cindrelul Junii Sibiului. Astfel, localnicii vor participa la.

Cutremur in SHOWBIZ: Un cunoscut cantaret a fost internat de URGENTA! Este vorba despre JURATUL de la VOCEA...

Tom Jones, fost jurat la concursul Vocea Angliei Vocea Angliei) si-a anulat vineri inca doua concerte dupa ce in cursul saptamanii a anuntat ca nu poate sustine doua spectacole din cauza problemelor de s.

Din pacate, dupa moartea Ionelei Prodan, putem vorbi de o noua TRAGEDIE in muzica populara: Este vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu a povestit momentele cumplite prin care a trecut. Cantareata de muzica populara si-a vazut moartea cu ochii in timp ce se afla in masina, pe autostrada. Geanina Manea se afla la volan.

Cunoscutii fostului primar sunt in lacrimi! Din pacate, Oana Lis a facut anuntul trist: Da, este vorba de Viorel Lis...

Potrivit celor mai noi informatii despre starea de sanatate a fostului primar al Bucurestiului, vestile despre Viorel Lis sunt din ce in ce mai rele, fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si mergand.

Toata lumea trebuie sa bea acest ceai cand este cald afara. Beneficiile sunt uimitoare

Mentinerea nivelului de hidratare este esentiala in zilele calduroase, mai ales in cazul copiilor si al varstnicilor. Cand este cald afara, sistemul de termoreglare al corpului se pune in miscare pentru a.

Da, e ADEVARAT! Toata lumea PLANGE! Din pacate, Oana Lis a facut anuntul TRIST: Fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

Din pacate, Oana Lis a facut anuntul TRIST: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis! De la o anumita varsta, la anumite lucruri te astepti...

Oana Lis a povestit cum se mai simte sotul ei, Viorel Lis, dupa ce a suferit atacul cerebral. Aceasta isi doreste sa fie puternica pentru omul care a sustinut-o neconditionat toata viata. Oana a spus ca.

Medicii au confirmat TOTUL: Din pacate este vorba de vedeta Gabriela Cristea...

Gabriela Cristea a facut dezvaluiri despre o sarcina precedenta pe care a pierdut-o. in perioada respectiva am simtit durerile facerii timp de 5 zile. M-am incapatanat in speranta ca poate totusi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )