Libnet.ro
UNICEF

18:45

Traian Basescu: in acest moment nu ma intereseaza sa ma intorc la primaria Capitalei (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: in acest moment nu ma intereseaza sa ma intorc la primaria Capitalei (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a declarat in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire si difuzata pe B1 TV, ca dupa ce ai fost presedinte e mai greu sa vrei alta. continuă pe B1

Traian Basescu a fost invitatul lui Silviu Manastire in emisiunea Dosar de politician: Vezi care au fost principalele declaratii ale fostului presedinte (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost, duminca seara, invitatul lui Silviu Manastire in emisiunea Dosar de politician, de pe B1 TV. Subiectul zilei, cel al retinerii edilului general al capitalei, pentru.

Traian Basescu: Nu-mi aduc aminte ca in 10 ani sa fi primit o singura sesizare legata de ilegalitati comise de Oprescu

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, intr-o emisiune la B1 TV, ca nu isi aduce aminte ca in 10 de mandat ani sa fi primit vreo sesizare legata de ilegalitati comise de primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Traian Basescu: Daca a existat flagrantul, Oprescu nu are nicio sansa decat sa mearga in beci

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la B1 Tv, ca in cazul in care intr-adevar a avut loc flagrantul, edilul Capitalei, Sorin Oprescu, nu va scapa de arestul preventiv.

Traian Basescu: Sunt doua institutii europene care s-au prabusit - Acordul de la Dublin si Spatiul Schengen

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca doua institutii europene s-au prabusit in aceasta perioada - Acordul de la Dublin si Spatiul Schengen - si ca doreste sa stie care este planul Uniunii Europene in problema refugiatilor pentru ca acest proces sa nu se repete in anii urmatori.

Traian Basescu: Sanatatea unei natiuni este o prioritate majora. Noi inca mentinem sistemul de sanatate de tip stalinist (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit sambata, la Scoala de vara a PMP, desfasurata la Mamaia, despre prioritatile Romaniei, mentionand ca una dintre acestea este sanatatea. in acest context,.

Liviu Dragnea: Competitia politica pentru Primaria Capitalei se reseteaza total, PSD trebuie sa se gandeasca la o candidatura serioasa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca, in urma celor intamplate lui Sorin Oprescu, competitia politica pentru Primaria Capitalei se reseteaza total.

Sorin Oprescu, retinut. Surse: Robert Negoita, varianta de rezerva a PSD pentru Primaria Capitalei

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, este una dintre solutiile de rezerva ale PSD pentru Primaria Capitalei la alegerile locale de anul viitor, au declarat surse din PSD pentru Adevarul.

A inceput campania electorala pentru Primaria Capitalei

Primarul Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita. Primarul Bucurestiului a fost ridicat de procurorii anticoruptie dupa ce unul din subordonatii sai din Primaria Capitalei si unul dintre.

EXCLUSIV Sorin Oprescu, retinut: cum functiona piramida spagilor in Primaria Capitalei. Surse: Erau functionari care cereau spaga in numele directorilor

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prins in flagrant delict, sambata spre duminica noapte, in timp ce ar fi luat mita 25. 000 de euro, aceeasi suma pe care a luat-o si unul dintre cei 11 consilieri personali ai edilului, Solomon Wigler, ridicat de DNA in urma cu cateva luni. Surse din Primaria Capitalei au declarat, pentru Adevarul, ce se intampla, de fapt, in spatele usilor inchise ale lui Oprescu si ale locotenentilor sai.

Sorin Oprescu, al patrulea personaj din Primaria Capitalei ce a intrat in vizorul DNA din vara anului trecut si pana acum

Din luna iunie a anului trecut si pana acum au intrat in colimatorul DNA trei persoane din Primaria Capitalei: fostul consilier al lui Sorin Oprescu - Solomon Wigler, un functionar de la Urbanism, si fostul sef al Directiei Infrastructura.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )