Libnet.ro
UNICEF

05:30

Traian Basescu acuza magistratii pentru moartea lui Dan Adamescu: Voi chiar nu raspundeti de nimic?

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu acuza magistratii pentru moartea lui Dan Adamescu: Voi chiar nu raspundeti de nimic?

Fostul presedinte Traian Basescu acuza judecatorii si procurorii pentru moartea omului de afaceri Dan Adamescu, spunand ca a fost ucis de dispretul magistratilor pentru viata si intreband Voi chiar nu raspundeti de nimic?. El isi asuma riscul de a fi acuzat de CSM ca incalca independenta justitiei. Actualul lider al PMP precizeaza ca desi Adamescu a fost numit miliardarul lui Basescu, aceasta este o minciuna, pentru ca au discutat o singura data la Cotroceni, cand, din postura de sef al statului, s-a intalnit cu reprezentantii mai multor societati de asigurari. continuă pe Hotnews

Basescu acuza magistratii pentru moartea lui Dan Adamescu: Voi chiar nu raspundeti de nimic?

Voi chiar nu raspundeti de nimic? Moartea lui Adamescu, om condamnat la patru ani de inchisoare, deci nu condamnat la moarte. Datorita starii de sanatate avocatii domnului Adamescu au cerut in mod repetat instantelor, eliberaea conditionata a milionarului. Avea acest drep datorita starii de sanatate, scrie Traian Basescu pe Facebook.

Traian Basescu a identificat o problema in incercarea lui Iohannis de a organiza referendum pe tema amnistiei si gratierii (VIDEO)

Traian Basescu a comentat, pentru B1 TV, decizia lui Klaus Iohannis de a incepe demersurile pentru un referendum pe tema gratierii si amnistiei. Liderul PMP a sustinut ca presedintele actioneaza in ba.

Traian Basescu, despre referendumul initiat de Klaus Iohannis pe tema justitiei: Neinspirata decizie. Mai bine se anunta un referendum pentru Unirea cu Republica Moldova

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris, pe contul sau de Facebook, ca decizia actualului sef al statului privind referendumul pe tema justitiei este neispirata si mai bine ar consulta populatia cu privire la unirea cu Republica Moldova.

Traian Basescu: Presedintele Iohannis are dreptul sa initieze referendum pe teme de interes national, nu stiu daca gratierea a 3000 de oameni e de interes national

Liderul PMP, Traian Basescu, a declarat luni ca presedintele Klaus Iohannis are dreptul constitutional de a declansa un referendum, dar ca ramane de vazut daca CCR va considera ca gratierea pentru 2. 000 de oameni este o problema de interes national.

Traian Basescu atrage atentia ca politicienii romani duc o lupta pentru putere, in timp ce statele membre UE au alte prioritati privind Brexit-ul si instalarea administratiei Trump: Este tipul de batalie care poate ruina statul

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a afirmat, pe pagina sa de Facebook, ca toata energia politicienilor romani este concentrata intr-o batalie pentru putere, in timp ce statele membre UE au ca prioritate a momentului repozitionarea in interiorul blocului comunitar ca urmare a Brexit-ului.

Traian Basescu:Dragnea, vorbesti cu tupeu despre lovitura de stat data de Iohannis. Ai uitat reteta loviturii de stat din 2012 ?

Presedintele PMP Traian Basescu a comentat, ironic, declaratiile lui Liviu Dragnea, potrivit carora presedintele Klaus Iohannis a incercat sa dea o lovitura de stat prin participarea la protestele fata de legea gratierii. Basescu ii reaminteste lui Dragnea de lovitura de stat din vara anului 2012.

Traian Basescu: Decizia lui Iohannis este neinspirata. Mai bine ii chema pe romani la un referendum pe tema Unirii cu Moldova

Liderul PMP Traian Basescu scrie pe Facebook ca decizia lui Klaus Iohannis pe tema referendumului este neinspirata si ar fi fost mai bine ca presedintele sa initieze un referendum pe tema Unirii cu Republica Moldova.

Redactia Romania libera, despre moartea lui Dan Adamescu: O incalcare a Conventiei Europene a Drepturilor Omului

Redactia Romaniei libere este intristata si socata de vestea mortii omului de afaceri Dan Grigore Adamescu, unul dintre cei mai importanti investitori din presa romaneasca. Istoria postdecembrista a ziarului nostru, incepand inca din primii ani dupa revolutia din 89, este strans legata de numele sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )