Libnet.ro
UNICEF

09:30

Traian Basescu anunta o carte de memorii

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu anunta o carte de memorii

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat la B1 Tv ca va scrie o carte despre viata lui, din care toata lumea va putea afla adevarul despre el. continuă pe România Liberă

Traian Basescu isi scrie biografia

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat la B1 Tv ca va scrie o carte despre viata lui, din care toata lumea va putea afla adevarul despre el.

Basescu anunta un plan indraznet. Ce are de gand fostul sef de stat

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat la B1 Tv ca va scrie o carte despre viata lui, din care toata lumea va putea afla adevarul despre el.

Fostul presedinte al ANI Horia Georgescu a fost la Politie, pentru controlul judiciar

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu a fost, joi, la Sectia 3 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga dupa ce a fost eliberat din arest si pus sub control judiciar, el spunand ca este o procedura stabilita.

Fostul presedinte american George H.W. Bush a cazut si si-a fracturat o vertebra la gat

Fostul presedinte american George H. Bush a cazut miercuri, in timp ce se afla la resedinta sa de vara din Kennebunkport, Maine, si si-a fracturat o vertebra la gat, dar viata sa nu este in pericol, a anuntat purtatorul sau de cuvant, Jim McGrath, citat de CNN.

Fostul presedinte al Braziliei, Lula da Silva, anchetat pentru trafic de influenta

Parchetul federal din Brazilia a deschis, joi, o ancheta contra fostului presedinte Luiz Inacio Lula da Silva pentru presupus trafic de influenta, prin care era ajutata o firma de constructii sa castige contracte in strainatate, dupa ce a parasit puterea, informeaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )