Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Cat timp se ridica semne de intrebare, Elena Udrea are obligatia sa mearga in fata procurorilor (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Cat timp se ridica semne de intrebare, Elena Udrea are obligatia sa mearga in fata procurorilor (VIDEO)

Fostul presedinte TraianBasescu a declarat, duminica, dupa participarea la congresul PMP, ca Elena Udrea l-a informat cu privire la anumite nereguli din cadrul ANRP. Elena Udrea mi-a spus, dar presedintele. continuă pe B1

Traian Basescu: Cat timp se ridica semne de intrebare, Elena Udrea are obligatia sa mearga in fata procurorilor

Fostul presedinte TraianBasescu a declarat, duminica, dupa participarea la congresul PMP, ca Elena Udrea l-a informat cu privire la anumite nereguli din cadrul ANRP. Elena Udra mi-a spus, dar presedintele.

Cristoiu: in Razboiul declansat de Elena Udrea, Traian Basescu ia apararea binomului SRI- DNA

Traian Basescu a creat un eveniment mediatic de proportii aparand pe neasteptate la Congresul Partidului Miscarea Populara. Fostul presedinte a declarat ca atat timp cat se ridica semne de intrebare, Elena.

Traian Basescu CONFIRMA spusele Elenei Udrea

Fostul presedinte Traian Basescu a confirmat, duminca, faptul ca Elena Udrea l-a informat cu privirile la jocurile generalului Florian Coldea de la SRI, dar a subliniat ca presedintele nu are niciun mijloc de verificare, doar Parlamentul poate face acest lucru .

Traian Basescu a DISPARUT complet. Reactia fostului presedinte de neacceptat pentru Elena Udrea

In timp ce Elena Udrea este tot mai aproape de inchisoare, Traian Basescu este de negasit. Fostul presedinte a disparut complet de pe scena politica din momentul in care i s-a incheiat mandatul. Singura sa.

Traian Basescu a DISPARUT complet. Reactia fostului presedinte, de neacceptat pentru Elena Udrea

In timp ce Elena Udrea este tot mai aproape de inchisoare, Traian Basescu este de negasit. Fostul presedinte a disparut complet de pe scena politica din momentul in care i s-a incheiat mandatul. Singura sa.

VIDEO Traian Basescu, prezent la Congresul PMP: Chiar daca nu este aici, tin sa ii multumesc Elenei Udrea si sper sa imi confirme inca o data ca este un om cinstit

Fostul presedinte Traian Basescu participa duminica la Congresul Partidului Miscarea Populara care se desfasoara la Palatul Parlamentului. Basescu a ajuns exact la ora inceperii congresului, 11. 00, iar participantii l-au aplaudat si i-au scandat numele timp de cateva minute. 25: Chiar daca nu este aici, tin sa-i multumesc dnei Elena Udrea si ii apreciez delicatetea gestului ei de a nu fi in sala. Sper sa se bucure de conditii corecte pentru a se putea apara si sper sa imi confirme inca o data ca este un om cinstit, am convingerea ca daca va putea sa o faca, o va face, a declarat Traian Basescu la Congresul PMP.

Traian Basescu: Chiar Elena Udrea mi-a semnalat probleme grave la ANRP

ACTUALIZARE 12:25 Printre cei care au semnalat probleme grave la ANRP a fost si Elena Udrea, a spus fostul presedinte Traian Basescu, care a declarat ca era informat din mai multe surse, mai ales de la departamentul Relatii Publice. Potrivit domniei sale, la Relatii Publice erau trimise numeroase sesizari ale cetatenilor, printre care si unele cu privire la retrocedari ilegale. Basescu a mentionat ca rezultatul acelor reclamatii a fost ca, la circa sase luni, s-a produs prima punere sub acuzare in dosarul ANRP, a fostului vicepresedinte al institutiei, Remus Baciu. * Basescu, despre acuzatiile Elenei Udrea la adresa generalului Coldea: Stiam, dar nu aveam posibilitatea sa verific * Nu am plecat cu dosare secrete de la Cotroceni * Basescu: Apreciez delicatetea Elenei Udrea de a nu fi in sala * Basescu: Era obligatoriu sa ies public si sa imi apar mandatul .

Ce o intreba Elena Udrea pe Adriana Saftoiu la inceputului mandatelor lui Traian Basescu: E adevarat ca nu e recunoscator nimanui?

Fosta purtatoare de cuvant a lui Traian Basescu Adriana Saftoiu povesteste, intr-un editorial publicat in Adevarul, ca Elena Udrea a intrebat-o, in urma cu zece ani, daca este adevarat ca Traian Basescu nu e recunoscator nimanui.

Jihadul pornit de Elena Udrea: Traian Basescu a iesit de sub masa

La exact sase zile dupa ce Elena Udrea acuza ca marii barbati politici ai tarii s-au ascuns pe sub mese, fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, confirmand, in mare parte, toate acuzele lansate in spatiul public de catre Elena Udrea.

Traian Basescu: Elena Udrea mi-a spus despre Coldea. Cine crede ca presedintele isi ia informatii numai de la serviciile de informatii greseste

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit astazi, pe holul Parlamentului, dupa ce a plecat de la Congresul PMP, despre razboiul dintre Elena Udrea si directorul interimar al SRI, Florian Coldea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )