Libnet.ro
UNICEF

19:15

Traian Basescu, despre cresterea pensiilor si salariilor: Atata minte au, atata fac. Se dubleaza dublarea dublarii

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, despre cresterea pensiilor si salariilor: Atata minte au, atata fac. Se dubleaza dublarea dublarii

Traian Basescu a vorbit despre dublarea alocatiilor. Fostul presedinte a declarat ca aceasta competitie a partidelor pentru a majora pensiile si alocatiile, fara sa identifice resursele bugetare, e doar o tactica a anilor 90 de a cumpara voturi cu bani publici si ca in loc sa se dea mai multi bani copiilor, mai bine s-ar oferi facilitati mamelor. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre alocatii: La anul se dubleaza dublarea dublarii. Ce vrei? Atata minte au, atata fac! E tactica anilor 90 - Cumperi voturi din bani publici (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, intr-o interventie pentru B1 TV, ca aceasta competitie a partidelor pentru a majora pensiile si alocatiile, fara sa identifice resursele bugetare, e doar o tactica a anilor 90 de.

Traian Basescu, despre protestele din SUA: Sistemul capitalist a ajuns la o limita. Ar trebui umanizat Prin atitudinea lui Donald Trump, Statele Unite au devenit destul de izolate. E chiar lipsa de inteligenta (VIDEO)

Traian Basescu a comentat, pentru B1 TV, situatia din Statele Unite, acolo unde proteste violente au loc in zeci de orase dupa moartea lui George Floyd, un barbat de culoare, in timpul unei interventii a.

Orban, despre cresterea pensiilor: Ar fi fost foarte dificila si in conditii de normalitate economica

Premierul Ludovic Orban spune ca o crestere cu 40% a punctului de pensie, asa cum prevede legea pensiilor adoptata de PSD, ar fi fost foarte dificila si in conditii de normalitate economica si afirma ca pensiile vor creste realist, pe baza sustenabilitatii economice.

Traian Basescu, interventie telefonica cu limba impleticita la o emisiune TV: A mancat o salata cu otet

Traian Basescu a avut o interventie mai putin obisnuita, marti seara la Digi 24. Fostul presedinte a fost contactat telefonic cu privire la situatia incordata din Statele Unite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3168 seconds )