Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre decizia lui Klaus Iohannis: Recunosc ca, eu nu am facut-o in 10 ani. Pe aceasta remaniere, presedintele nu avea atributiuni

B1 B1,
Traian Basescu, despre decizia lui Klaus Iohannis: Recunosc ca, eu nu am facut-o in 10 ani. Pe aceasta remaniere, presedintele nu avea atributiuni

Traian Basescu a criticat miercuri searadecizia presedinteluiKlaus Iohannis de a nu remania Guvernul condus de Viorica Dancila, precizand ca acestasi-a. continuă pe B1

Traian Basescu, despre desemnarea Danei Garbovan la Justitie: O solutie a echilibrului in justitie, dar decizia este la Iohannis

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a apreciatintr-o postare pe Facebook propunerea Danei Garbovan pentru functia de ministru al Justitiei, precizand ca in ultimii 30 de ani niciun judecator nu.

Traian Basescu: Afara PSD! Sa vina PNL! PSD trebuie sa inteleaga ca Iohannis nu mai poate aproba remanierea

Traian Basescu a declarat, pe pagina sa de Facebook, ca Partidul Social Democrat trebuie sa inteleaga faptul ca Iohannis nu mai poate sa aprobe remanierea propusa de premier. Totodata, acesta a precizat.

Traian Basescu, despre candidatura lui Paleologu: Eu sper sa ii incurce rau pe Barna si pe Dancila (VIDEO)

Colegiului National al PMP s-a reunit duminica pentru validarea lui Theodor Paleologu drept candidat al formatiunii in alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Cu aceasta ocazie, fostul presedinte Traian.

Traian Basescu: Klaus Iohannis trebuie sa coaguleze o majoritate in jurul PNL Fostul presedinte, declaratii transante despre Tariceanu si Ponta: `Se vand cui ii cumpara` (VIDEO)

Traian Basescu a afirmat, in direct pe B1TV, ca presedintele Iohannis trebuie sa-si asume responsabilitatea si sa coaguleze o majoritate in jurul PNL, pentru ca el dicteaza jocul politic in acest.

Traian Basescu, reactie dupa evenimentele zilei: Afara PSD! Sa vina PNL!

Traian Basescu a reactionat, luni seara, pe pagina sa de Facebook fata de decizia ALDE de a iesi de la guvernare, incepandu-si postarea cu mesajul Afara PSD! Sa vina PNL! si continuand cu o scurta analiza a situatiei politice a Vioricai Dancila.

Traian Basescu: Afara PSD, sa vina PNL! Dancila trebuie sa-si depuna mandatul si sa treaca in opozitie cu PSD cu tot

PSD trebuie sa inteleaga ca, dupa retragerea ALDE de la guvernare, presedintele Iohannis nu mai poate aproba remanierea ceruta de premierul Dancila decat daca remanierea este aprobata de Parlament, iar acest lucru nu este posibil pentru ca PSD nu mai are majoritate, afirma fostul presedinte Traian Basescu. El spune ca, din cauza imposibilitatii realizarii remanierii si pentru a-si salva partidul, premierul Dancila trebuie sa-si depuna mandatul si sa treaca in opozitie cu PSD cu tot.

Dana Girbovan a anuntat ca isi retrage demisia din magistratura, dupa respingerea lui Klaus Iohannis! S-a vazut din nou ca justitia e importanta ca arma in lupta politica

Dana Garbovan a reactionat marti seara printr-un mesaj postat pe Facebook dupa respingerea numirii sale in functia de ministru al Justitiei de catre presedintele Klaus Iohannis. Aceasta a precizat ca decizia pr.

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Ce i-a transmis presedintelui despre situatia din guvern

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Cei doi au discutat despre numirile noilor ministri propusi la Interne, Justitie si Educatie si despre posturile de vicepremier. Presedintele Romaniei a primit propunerile si in forma scrisa si are termen 15 zile sa le admita sau sa le respinga. Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus .

Pavel Filip s-a intalnit cu Traian Basescu:intelegem ambii pericolul care s-a abatut asupra Republicii Moldova

Ex-premierul Pavel Filip a avut o intrevedere marti, 27 august, la Bucuresti, cu fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu. Cei doi au discutat despre situatia politica din Republica Moldova.

Basescu, despre Paleologu: Eu sper sa ii incurce rau pe Barna si pe Dancila

Traian Basescu a afirmat, duminica, despre Theodor Paleologu, propunerea PMP de candidat al partidului la alegerile prezidentiale, ca spera sa ii incurce pe Viorica Dancila si pe Dan Barna, astfel incat prezidentiabilii PSD si USR-PLUS sa nu intre in turul doi, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )