Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, reactie dupa evenimentele zilei: Afara PSD! Sa vina PNL!

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, reactie dupa evenimentele zilei: Afara PSD! Sa vina PNL!

Traian Basescu a reactionat, luni seara, pe pagina sa de Facebook fata de decizia ALDE de a iesi de la guvernare, incepandu-si postarea cu mesajul Afara PSD! Sa vina PNL! si continuand cu o scurta analiza a situatiei politice a Vioricai Dancila. continuă pe Adevărul

SURSE: ALDE iese de la guvernare si rupe coalitia cu PSD. Prima reactie a lui Traian Basescu

Ultima discutie din coalitia PSD ALDE a esuat, iar membrii formatiunii politice condusa de Calin Popescu Tariceanu urmeaza sa anunte oficial iesirea de la guvernare. ALDE ar urma sa poarte discutii cu Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta. UPDATE ALDE a votat iesirea de la guvernare. Votul a avut loc in Biroul .

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa decizia PSD pentru prezidentiale: Treaba lor... Eu voi candida din partea romanilor liberi

Liviu Plesoianu a avut o prima reactie dupa ce PSD a desemnat-o pe Viorica Dancila candidatul partidului pentru alegerile prezidentiale. Plesoianu Partidul CEX si sforarii de SERVICIU au candidata.

Mediastandard.ro: Traian Basescu vs Robert Turcescu. Etapele scandalului monstru din PMP

Zilele trecute presa din Romania relata un scandal monstru iscat in sanul PMP intre fostul jurnalist Robert Turcescu si fostul presedinte, Traian Basescu. Totul a plecat de la o afirmatie controversata a lui Traian Basescu care spunea pe 22 august ca sustine legalizarea prostitutiei, pentru ca o astfel de masura ar duce la diminuarea fenomenului de trafic de persoane. in acelasi timp, el acuza lasitatea unor politicieni care nu si-au asumat sa treaca peste niste suparari ale BOR si nu au promovat o lege in acest sens.

Traian Basescu, despre desemnarea Danei Garbovan la Justitie: O solutie a echilibrului in justitie, dar decizia este la Iohannis

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a apreciatintr-o postare pe Facebook propunerea Danei Garbovan pentru functia de ministru al Justitiei, precizand ca in ultimii 30 de ani niciun judecator nu.

Traian Basescu declara ca se va retrage din PMP la sfarsitul anului

Presedintele de onoare al Partidului Miscarea Populara, europarlamentarul Traian Basescu, declara ca implicarea sa in tranzitia catre un nou PMP se va incheia la sfarsitul anului, odata cu votul pe care il va da in favoarea candidatului formatiunii la prezidentiale.

Traian Basescu declara ca se va retrage din PMP la sfarsitul anului

Presedintele de onoare al Partidului Miscarea Populara, europarlamentarul Traian Basescu, declara ca implicarea sa in tranzitia catre un nou PMP se va incheia la sfarsitul anului, odata cu votul pe care il va da in favoarea candidatului formatiunii la prezidentiale.

Traian Basescu si-a anuntat retragerea din PMP la sfarsitul anului

Presedintele de onoare al Partidului Miscarea Populara, europarlamentarul Traian Basescu, declara ca implicarea sa in tranzitia catre un nou PMP se va incheia la sfarsitul anului, odata cu votul pe care i.

Traian Basescu, despre sansele PMP la prezidentiale: Eu cred ca va fi o mare supriza. in turul 2 se poate intampla orice

Fostul presedinte Traian Basescu a aratat, vineri seara, ca PMP isi va alege in aceast sfarsit de saptamana candidatul pentru prezidentiale intre Theodor Paleologu si Mihail Neamtu. Acesta se arata.

Traian Basescu propune legalizarea prostitutiei in Romania pentru diminuarea traficului de persoane

Traian Basescu a declarat vineri seara, la Digi24, ca o solutie pentru diminuarea traficului de persoane in Romania este aceea a legalizarii prostitutiei. Fostul presedinte a afirmat ca punerea sub protectie a femeilor cu aceasta profesie ar insemna sanatate pentru ele si partenerii lor si taxe platite catre stat.

Ana Birchall, prima reactie dupa inlocuirea de la Ministerul Justitiei: Este o decizie a CEx (VIDEO)

Ana Birchall a avut, sambata, o prima reactie dupa decizia partidului de a o inlocui din fruntea Ministerului Justitiei si a o propune in schimb pe judecatoarea Dana Girbovan. Este o decizie a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )