Libnet.ro
UNICEF

06:00

Traian Basescu, despre Elena Udrea: Justitia este corecta. Va fi capabila sa isi dovedeasca nevinovatia

B1 B1,
Traian Basescu, despre Elena Udrea: Justitia este corecta. Va fi capabila sa isi dovedeasca nevinovatia

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la iesirea din sediul PMP, ca sustine independenta justitiei. intrebat de jurnalistii aflati la fata locului cum vede procesul Elenei Udrea, Basescu a raspuns:. continuă pe B1

Traian Basescu, despre Elena Udrea: Justitia este corecta. Va fi capabila sa isi dovedeasca nevinovatia (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la iesirea din sediul PMP, ca sustine independenta justitiei. intrebat de jurnalistii aflati la fata locului cum vede procesul Elenei Udrea, Basescu a raspuns:.

Traian Basescu, despre Elena Udrea: Sper sa se bucure de conditii corecte pentru a se putea apara (VIDEO)

Fostul presedinte TraianBasescu a afirmat, duminica, in cadrul congresuluiPMP; ca spera ca Elena Udrea sa aiba parte de conditii corecte pentru a se putea apara de acuzatiile care i se aduc. As.

Traian Basescu: Chiar Elena Udrea mi-a semnalat probleme grave la ANRP

ACTUALIZARE 12:25 Printre cei care au semnalat probleme grave la ANRP a fost si Elena Udrea, a spus fostul presedinte Traian Basescu, care a declarat ca era informat din mai multe surse, mai ales de la departamentul Relatii Publice. Potrivit domniei sale, la Relatii Publice erau trimise numeroase sesizari ale cetatenilor, printre care si unele cu privire la retrocedari ilegale. Basescu a mentionat ca rezultatul acelor reclamatii a fost ca, la circa sase luni, s-a produs prima punere sub acuzare in dosarul ANRP, a fostului vicepresedinte al institutiei, Remus Baciu. * Basescu, despre acuzatiile Elenei Udrea la adresa generalului Coldea: Stiam, dar nu aveam posibilitatea sa verific * Nu am plecat cu dosare secrete de la Cotroceni * Basescu: Apreciez delicatetea Elenei Udrea de a nu fi in sala * Basescu: Era obligatoriu sa ies public si sa imi apar mandatul .

VIDEO Traian Basescu, despre acuzatiile Elenei Udrea la adresa generalului Coldea: Stiam, dar nu aveam posibilitatea sa verific. Imi voi apara mandatul

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca Elena Udrea i-a spus aceleasi lucruri pe care le-a sustinut in presa despre generalul Coldea, inainte de a le face publice. In mod categoric mi-a spus, dar presedintele nu are niciun mijloc de verificare. Presedintele nu are posibilitatea, ci Parlamentul. Presedintele este beneficiarul informatiilor, a declarat Basescu.

VIDEO. Traian Basescu si-a preluat biroul de la PMP. Ce a spus despre Elena Udrea

Traian Basescu a ajuns la sediul Partidului Miscarea Populara unde se va instala in biroul pregatit inca de pe 22 decembrie de Elena Udrea, fostul presedinte al partidului.

VIDEO Traian Basescu si-a luat in primire biroul la sediul PMP: Justitia este corecta, nu voi discuta justitia eu, care am sustinut-o. Asa cum o stiu, Elena Udrea se va bate sa isi dovedeasca nevinovatia

Fostul presedinte Traian Basescu a facut miercuri o scurta vizita la sediul PMP, unde si-a luat in primire biroul care i-a fost amenajat inca din luna decembrie a anului trecut, anunta Mediafax. Fostul presedinte a fost asteptat la sediul formatiunii de catre secretarul general al PMP, Dorel Onaca. La plecare, Traian Basescu a declarat ca Am discutat despre constructia unui partid mare si puternic. Intrebat de jurnalisti daca si-a luat in primire biroul, fostul presedinte a raspuns ca Ee, am luat in primire. Am fost acolo, am deschis calculatorul. Biroul e micut, e curat, e bine aranjat, imi place.

Traian Basescu, despre retinerea Elenei Udrea: Cred in omul acesta. Se va bate sa-si dovedeasca nevinovatia

Fostul presedinte Traian Basescu nu si-a pierdut increderea in Elena Udrea si spune ca aceasta se va lupta in instanta pentru a-si dovedi nevinovatia.

Traian Basescu, la Congresul PMP: Udrea va demonstra ca e un om cinstit

In ziua in care cererile de arestare preventiva a Elenei Udrea sunt dezbatute la comisia juridica a Camerei Deputatilor, Traian Basescu are prima aparitie publica de la izbucnirea scandalului. Fostul presedinte.

Traian Basescu, PRIMA DECLARATIE despre scandalul Elena Udrea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, ca spera ca Elena Udrea sa aiba conditii corecte sa se apere in dosarele in care este acuzata de DNA de coruptie.

Traian Basescu: Elena Udrea mi-a spus despre Coldea. Cine crede ca presedintele isi ia informatii numai de la serviciile de informatii greseste

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit astazi, pe holul Parlamentului, dupa ce a plecat de la Congresul PMP, despre razboiul dintre Elena Udrea si directorul interimar al SRI, Florian Coldea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )