Libnet.ro
UNICEF

15:01

Traian Basescu, despre negocierile de la Bruxelles: Ar fi trebuit ca Manfred Weber sa devina presedinte al Comisiei Europene. Nenominalizarea lui, o mare infrangere a Parlamentului European (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre negocierile de la Bruxelles: Ar fi trebuit ca Manfred Weber sa devina presedinte al Comisiei Europene. Nenominalizarea lui, o mare infrangere a Parlamentului European (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, negocierile care se poarta la Bruxelles pentru desemnarea persoanelor care vor oc. continuă pe B1

Basescu, despre Teodorovici prezidentiabil: Nu e solutie nici macar pentru contabil la scara de bloc

Traian Basescu a afirmat vineri, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca Eugen Teodorovici nu este o solutie nici macar pentru contabil la o scara de bloc, comentand despre dorinta ministrului Finantelor de a candida in competitia interna a PSD pentru alegerile prezidentiale.

Basescu, despre statul paralel: intalnirile oculte nu eu le aveam cu SRI si DNA, ci Dragnea si Ponta

Fostul presedinte Traian Basescu l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca a facut parte, alaturi de Victor Ponta, din ceea ce social democratii au numit statul paralel. Acesta a spus ca cei doi lideri politici mergeau la vila SRI si purtau discutii despre lideri vulnerabili care urmau sa fie luati de DNA.

Basescu, despre Dancila: Va fi presedintele PSD, fara discutie. ii spulbera Vasilica

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca actualul premier Viorica Dancila s-a dovedit a fi un politician care stie ce are de facut, dupa ce a scapat de presiunea lui Liviu Dragnea, considerand ca aceasta va prelua sefia PSD fara probleme si ii va invinge pe baronii vechi, relateaza Mediafax.

Traian Basescu: Sunt vecin cu doamna Dancila. Te vezi, spui buna ziua, nu treci ca valiza unul pe langa altul (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a dezvaluit joi seara, in cadrul Stirilor B1 TV, ca este vecin cu premierul Viorica Dancila. Si eu sunt vecin cu doamna Dancila in strada Gogol. Te vezi, spui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )