Libnet.ro
UNICEF

00:06

Traian Basescu se disculpa: Nu am cunoscut-o pe Elena Ceausescu

Antena3 Antena3,
Traian Basescu se disculpa: Nu am cunoscut-o pe Elena Ceausescu

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti ca ginerele lui Nicolae Ceausescu, Mircea Oprean, minte atunci cand face la adresa sa afirmatii despre lucruri care nu se puteau petrece si ca. continuă pe Antena3

Traian Basescu il apostrofeaza pe un utilizator de Facebook: in mandatul meu nu au lipsit nici vaccinurile si nici citostaticele. Da prost sa scrii ca un om fara carte, cand ataci gratuit un fost presedinte

Fostul presedinte Traian Basescu l-a apostrofat un utilizator de Facebook, care-i scrisese ca si in timpul mandatelor sale la Palatul Cotroceni au lipsit vaccinurile de pe piata .

Premierul Grindeanu se va muta in vila de protocol refuzata de Traian Basescu

Premierul Sorin Grindeanu se va muta intr-o vila de protocol refuzata de fostul presedinte Traian Basescu, in 2015.

Sorin Grindeanu se va muta intr-o vila de protocol refuzata de Traian Basescu

Premierul Sorin Grindeanu se va muta intr-o vila de protocol refuzata de fostul presedinte Traian Basescu, in 2015, potrivit Libertatea. ro. Este vorba despre vila cu etaj este situata in.

Traian Basescu catre Sorin Grindeanu si Augustin Lazar, despre criza vaccinurilor: Mor copii; nimeni nu e acuzat de abuz in serviciu

Fostul presedinte Traian Basescu intervine in criza vaccinurilor pentru copii si sustine ca sunt doar declaratii idioate ale lui Liviu Dragnea si ale ministrului Sanatatii in timp ce ar trebui ca unele persoane sa fie acuzate de abuz in.

Traian Basescu: Domnule Grindeanu, mor copii, mor oameni. Omisiunea de a asigura vaccinurile pentru copii si medicamentele pentru cei bolnavi de cancer este un abuz in serviciu

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia liderilor politici si nu numai asupra situatiei grave in care se afla romanii care au nevoie de vaccinuri pentru copiii lor sau a celor bolnavi de cancer.

Traian Basescu, IRONII la adresa lui Geoana in cazul comisiei de ancheta: Ce NEBUNIE ar fi pe Mihaela

Fostul Presedinte Traian Basescua adus in discutie comisia de ancheta a alegerilor parlamentare din 2009. Printre declaratii, el l-a ironizat pe Geoana cel cu care s-a luptat pentru sefia.

Traian Basescu raspunde criticilor de pe Facebook: In timpul mandatului meu nu au lipsit nici vaccinurile, nici citostaticele

Traian Basescu a afirmat ca, in timpul cat a fost presedinte nu au lipsit in Romania vaccinurile si citostaticele, el raspunzand la un comentariu la o postare de-a sa pe Facebook, in care critica lipsa de reactie a Guvernului privind lipsa.

Traian Basescu, despre alegerile din anul 2009, care ar fi fost fraudate in favoarea lui: Poate e cazul ca Parchetul General sa isi opreasca ancheta

Senatorul PMP Traian Basescu s-a declarat de acord, marti, cu propunerile de modificare referitoare la comisiile parlamentare de ancheta, apreciind ca poate este cazul ca Parchetul General sa isi opreasca ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009.

Imaginile de la flagrantul in care fostul presedinte al CJ Arad a primit mita, facute publice: Nicolae Iotcu, condamnat in prima instanta la patru ani de inchisoare(VIDEO)

Au aparut imaginile de la flagrantul in care Nicolae Iotcu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Arad, a primit 10. 000 de euro mita de la un om de afaceri, chiar in fata locuintei sale. Nicolae Io.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )