Libnet.ro
UNICEF

15:30

Traian Basescu: Nu am dovezi ca Ponta si Ghita au fost ofiteri acoperiti. Ponta a secretizat forever rezervistii din serviciile secrete

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Nu am dovezi ca Ponta si Ghita au fost ofiteri acoperiti. Ponta a secretizat forever rezervistii din serviciile secrete

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca nu poate proba faptul ca fostul premier Victor Ponta si deputatul Sebastian Ghita au fost ofiteri acoperiti, pentru ca Ponta a secretizat lista cu rezervistii din serviciile secrete. continuă pe Adevărul

Basescu: Cunosc doar doi ex-ofiteri acoperiti - Ponta la SIE si Ghita la SRI

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca are cunostinta de doi politicieni 'carora li s-a facut onoarea ca, la un moment dat, sa fi fost cu adevarat ofiteri acoperiti '' - desi nu poate sa dovedeasca acest lucru - fostul premier Victor Ponta la SIE si deputatul PSD Sebastian Ghita la SRI.

Ponta: in PNL sunt mai multi informatori decat ofiteri acoperiti. De exemplu, Cezar Preda. Statea langa Udrea si informa, acum sta langa Gorghiu si informeaza

In replica la invitatiile lansate de Comisiile de control ale serviciilor secrete de a lamuri la cine se refera cand vorbeste despre ofiteri acoperiti, fostul premier Victor Ponta spune ca, in PNL, sunt mai multi informatori si mai putini ofiteri sub acoperire, doi dintre acestia fiind Cezar Preda, membru in Comisia SRI, si Mihaita Calimente, presedintele Comisiei SIE.

Traian Basescu, despre contrele dintre DNA si SIE: in mod categoric nu trebuia sa existe o iesire publica. in mandatul meu a fost o disputa intre un serviciu secret si un Parchet (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat joi, in emisiunea XPress, de pe B1 TV, recentele dispute dintre DNA si SIE, cu privire la furnizarea de informatii despre fapte de coruptie comise de.

Traian Basescu a fost audiat la Parchetul Militar. Cine il acuza

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, s-a prezentat miercuri pentru a fi audiat la Parchetul Militar Bucuresti.

Traian Basescu, audiat la Parchetul Militar: Am declarat ce am stiut

30 - Traian Basescu a fost audiat de procurorii Parchetului Militar. Fostul presedinte a dat declaratii intr-un dosar deschis in urma unei plangeri penale depuse de senatorul Ioan.

Traian Basescu a fost audiat la Parchetul Militar

Traian Basescu s-a prezentat la Parchetul Militar, fostul presedinte declarand ca nu poate sa spuna dosarul in care acesta este citat, dar stie ca Ioan Ghise i-a facut o plangere.

Fostul presedinte Traian Basescu, audiat la Parchetul Militar: Am spus ce am stiut

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a fost miercuri la Parchetul Militar Bucuresti unde a fost audiat intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri facute de senatorul Ioan Ghise.

Traian Basescu, despre sentinta din dosarul Referendumului: Esti mai putin vinovat daca furi voturi decat daca dai niste pui cetatenilor din comune, in afara campaniei electorale (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit joi, in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV, despre condamnarea de doi ani de inchisoare cu suspendare, primita de liderul PSD, Liviu Dragnea,.

Traian Basescu: Trebuie sa intarim controlul parlamentar al serviciilor secrete. Partidele au responsabilitati sa delege oameni capabili sa tina sub control activitatile serviciilor de informatii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi, in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV, ca este nevoie de un control parlamentar mai puternic al serviciilor secrete. inainte de.

Traian Basescu: Trebuie sa intarim controlul parlamentar al serviciilor secrete. Partidele au responsabilitati sa delege oameni capabili sa tina sub control activitatile unui serviciu de informatii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi, in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV, ca este nevoie de un control parlamentar mai puternic al serviciilor secrete. inainte de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )