Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu: Dupa alegerile din Republica Moldova, voi cere cetatenia

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Dupa alegerile din Republica Moldova, voi cere cetatenia

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca dupa alegerile parlamentare din Republica Moldova va face o vizita de bun ramas la Chisinau si va cere autoritatilor de aici cetatenia, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Basescu: Dupa alegerile din Republica Moldova fac vizita de ramas bun si voi cere cu acest prilej cetatenia

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, intr-un interviu acordat postului national de televiziune Moldova 1, ca dupa alegerile parlamentare din Republica Moldova va face o vizita de ramas bun la .

Basescu: Dupa alegerile din R. Moldova fac vizita de ramas bun si voi cere cu acest prilej cetatenia

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, intr-un interviu acordat postului national de televiziune Moldova 1, ca dupa alegerile parlamentare din Republica Moldova va face o vizita de ramas bun la Chisinau, ocazie cu care va cere si cetatenia, informeaza Mediafax.

Basescu: Dupa alegerile din Republica Moldova fac vizita de ramas bun si voi cere cu acest prilej cetatenia

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca dupa alegerile parlamentare din Republica Moldova va face o vizita de bun ramas la Chisinau si va cere autoritatilor de aici cetatenia, informeaza Mediafax.

Traian Basescu: Dupa ce imi termin mandatul, imi reorganizez viata de om liber

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi, in cadrul unei emisiuni televizate, ca nu doreste sa fie un jucator in campania electorala, seful statului reiterand faptul ca dupa ce i se va termina mandatul se va inscrie in PMP si isi va reorganiza viata de om liber.

Basescu, declaratie dupa declaratie pentru unirea cu Republica Moldova

Finalul de mandat al presedintelui Traian Basescu aduce o avalansa de declaratii in favoare unirii cu statul vecin. Dupa ce sambata, la Carei, seful statului a declarat ca trecerea Prutului in cel de al doilea razboi mondial a fost o decizie corecta, miercuri seara Basescu a declarat pentru telespectatorii de peste Prut, la postul national de televiziune, ca in sufletul sau, isi doreste foarte mult Unirea.

Profesorii din Republica Moldova organizeaza noi proteste pentru majorarea salariilor cu 10%

Mai multi profesori au venit astazi in fata Guvernului Republicii Moldova pentru a cere dreptate. La initiativa Sindicatelor, profesorii Universitatii Pedagogice Ion Creanga, Universitatii de Stat din Republica MoldovaUSM), precum si cei de la Universitatea TehnicaUTM) si Academia de Studii EconomiceASEM) au organizat un nou protest, cu scopul de a obtine o majorare de 10% a salariului.

Bibliotecile publice din Republica Moldova vor dispune de softuri educationale din Romania

Cinci biblioteci raionale din Republica Moldova, care servesc drept Centre de Instruire in cadrul retelei Novateca, vor testa softul educational pentru prescolari EduTeca Seria Anotimpurilor in cadrul unui nou proiect pilot.

Reactia dura a Rusiei dupa alegerile din Ucraina: Puterea ramane neschimbata, iar tara are un viitor sumbru!

Alegerile parlamentare, care s-au desfasurat ieri in Ucraina, au pastrat aceeasi putere care pana in prezent a asigurat doar scenariul negativ al dezvoltarii, a declarat seful Comitetului Dumei de Stat pentru.

Traian Basescu: Dupa alegeri ma inscriu in PMP si imi reorganizez viata ca om liber

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti, in emisiunea AdevarulLive, ca nu doreste sa fie un jucator in campania electorala. Nu vreau sa fiu un jucator in campanie. Mi-am anuntat.

Uniforme noi pentru gardienii inchisorilor din Republica Moldova. Administratia inchisorilor isi schimba numele si imaginea

In Republica Moldova sistemul administratiei penitenciare va fi reorganizat. Astfel, Departamentul Institutii Penitenciare, in subdiviziunea caruia sunt subordonate inchisorile, va fi redenumit- Administratia Nationala a Penitenciarelor, iar angajatii vor purta uniforme noi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )