Libnet.ro
UNICEF

08:45

Traian Basescu: Exista ceva mai rau decat dictatorii si acest ceva mai rau este terorismul islamist. Ideologic, suntem blocati (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Exista ceva mai rau decat dictatorii si acest ceva mai rau este terorismul islamist. Ideologic, suntem blocati (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata la B1 TV, ca in momentul de fata, Romania inca nu. continuă pe B1

Traian Basescu nu ii mai da nicio sansa lui Sorin Oprescu

Traian Basescu a declarat ca retinerea lui Oprescu este o lovitura imparabila de credibilitate daca s-a produs flagrantul si nu si-a adus aminte de ceva unul cu catuse la mana, adaugand ca nu l-ar fi.

Basescu: Sunt state in UE mai corupte decat Romania. Nu trebuie sa ajutam tarile din Schengen pentru ca ne-au nedreptatit. Romania nu trebuie sa uite acest lucru

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat intr-o interventie telefonica pentru Ultimul Cuvant, emisiune moderata de Catalin Striblea, ca Romaniei i s-au facut multe nedreptati legate de Schengen, motiv.

Basescu: Sunt state in UE mai corupte decat Romania. Nu trebuie sa ajutam tarile din Schengen pentru ca ne-au nedreptatit. Romania nu trebuie sa uite acest lucru (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat intr-o interventie telefonica pentru Ultimul Cuvant, emisiune moderata de Catalin Striblea, ca Romaniei i s-au facut multe nedreptati legate de Schengen, motiv.

Traian Basescu: Am avut un interes major in inchiderea dosarului jurnalistilor. Aducerea lui Munaf a fost mai importanta decat cea a lui Hayssam (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat vineri seara, in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Mihai Duta, ca a avut un interes major in inchiderea dosarului rapirii jurnalistilor din Irak in.

Traian Basescu: Romania nu ar trebui sa accepte sa primeasca refugiati din lipsa de capacitate de a-i integra. / Nu exista serviciu secret care sa poata garanta ca un procent dintre ei nu sunt finantati chiar de Statul Islamic

Romania nu ar trebui sa accepte sa primeasca o cota de refugiati din lipsa de capacitate de a-i integra, iar in tara noastra ar putea avea loc oricand un act terorist, a declarat vineri seara, la B1 Tv, fostul presedinte Traian Basescu. Eu va spun ca nu exista serviciu secret in Europa sau in lume . ) care sa poata garanta ca un procent din miile, zecile de mii de oameni care vin din Africa si din Orientul Mijlociu si din Afganistan si din Irak nu sunt finantati sa vina chiar de Statul Islamic. ) Aduceti-va aminte declaratia Statului islamic: califatul va cuprinde Balcanii si Romania. Informatii cu privire la riscuri sunt, a afirmat fostul sef al statului.

Traian Basescu: Daca a existat flagrantul, Oprescu nu are nicio sansa decat sa mearga in beci

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la B1 Tv, ca in cazul in care intr-adevar a avut loc flagrantul, edilul Capitalei, Sorin Oprescu, nu va scapa de arestul preventiv.

Traian Basescu: Romania face o greseala mare daca accepta refugiati. Cifra de 7 mii nu e o dezinformare. Victor Ponta: Declaratii aberante

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca informatia din ziarul britanic Daily Mail, potrivit caruia Romania ar urma sa preia 7. 000 de imigranti, este reala. El a adaugat ca daca Romania va accepta refugiatii acum, acesta va fi doar inceputul si numarul acestora va fi tot mare. Tot aseara premierul Ponta declara canu exista la Guvern niciun document oficial cu privire la informatia din ziarul britanic.

Traian Basescu, impotriva primirii refugiatilor in Romania

Traian Basescu a declarat ca liderii politici responsabili de problema imigrantilor gresesc ca nu au un punct de vedere pe aceasta chestiune. Basescu spune ca daca ar mai fi fost presedinte s-ar fi.

Traian Basescu: Nu putem accepta refugiati din lipsa de capacitate de a-i integra. Suntem in cel mai mare pericol de la al doilea razboi mondial (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat vineri seara, in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Mihai Duta, ca Romania nu ar trebui sa accepte refugiati din Africa sau Orientul Mijlociu,.

Traian Basescu: in acest moment nu ma intereseaza sa ma intorc la primaria Capitalei (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a declarat in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire si difuzata pe B1 TV, ca dupa ce ai fost presedinte e mai greu sa vrei alta.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2862 seconds )