Libnet.ro
UNICEF

18:00

Traian Basescu, impotriva primirii refugiatilor in Romania

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, impotriva primirii refugiatilor in Romania

Traian Basescu a declarat ca liderii politici responsabili de problema imigrantilor gresesc ca nu au un punct de vedere pe aceasta chestiune. Basescu spune ca daca ar mai fi fost presedinte s-ar fi. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre criza imigrantilor: Romania poate sa spuna NU

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, joi seara ca Romania poate sa spuna nu in ceea ce priveste criza imigrantilor cu care se confrunta Uniunea Europeana in prezent.

Vasile Blaga, despre criza refugiatilor: Nu sunt de acord cu Traian Basescu. E nevoie de solidaritate, dar sa ne cerem si noi drepturile. Meritam sa fim stat Schengen si nu suntem (VIDEO)

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat vineri ca nu este de aceeasi parere cu fostul presedinte Traian Basescu, care sustine ca Romania ar face o mare greseala daca ar accepta refugiatii pe teritoriul.

Traian Basescu, la Scoala de vara a PMP: Romania trebuie sa-si stabileasca un nou mare proiect de tara, unirea cu Republica Moldova. Este un interes national care nu are culoare politica (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat sambata, la Scoala de vara a PMP, de la Mamaia, ca Romania trebuie sa isi asume un nou proiect de tara, acela al unirii cu Republica Moldova. Romania trebuie.

Traian Basescu: Sunt doua institutii europene care s-au prabusit - Acordul de la Dublin si Spatiul Schengen

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca doua institutii europene s-au prabusit in aceasta perioada - Acordul de la Dublin si Spatiul Schengen - si ca doreste sa stie care este planul Uniunii Europene in problema refugiatilor pentru ca acest proces sa nu se repete in anii urmatori.

Traian Basescu: Romania nu ar trebui sa accepte sa primeasca refugiati din lipsa de capacitate de a-i integra. / Nu exista serviciu secret care sa poata garanta ca un procent dintre ei nu sunt finantati chiar de Statul Islamic

Romania nu ar trebui sa accepte sa primeasca o cota de refugiati din lipsa de capacitate de a-i integra, iar in tara noastra ar putea avea loc oricand un act terorist, a declarat vineri seara, la B1 Tv, fostul presedinte Traian Basescu. Eu va spun ca nu exista serviciu secret in Europa sau in lume . ) care sa poata garanta ca un procent din miile, zecile de mii de oameni care vin din Africa si din Orientul Mijlociu si din Afganistan si din Irak nu sunt finantati sa vina chiar de Statul Islamic. ) Aduceti-va aminte declaratia Statului islamic: califatul va cuprinde Balcanii si Romania. Informatii cu privire la riscuri sunt, a afirmat fostul sef al statului.

Traian Basescu: Cota voluntara nu este o solutie. Romania nu uita ca a fost tratata ca o tara de mana a doua cand a fost vorba de intrarea in spatiul Schengen

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, dufizata la B1 TV, ca nu este de acord cu proiectul care prevede cota.

Traian Basescu: Cota voluntara nu este o solutie. Romania nu uita ca a fost tratata ca o tara de mana a doua cand a fost vorba de intrarea in spatiul Schengen (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, dufizata la B1 TV, ca nu este de acord cu proiectul care prevede cota.

Traian Basescu: Exista ceva mai rau decat dictatorii si acest ceva mai rau este terorismul islamist. Ideologic, suntem blocati (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata la B1 TV, ca in momentul de fata, Romania inca nu.

Traian Basescu: Educatia este un sistem profund viciat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat sambata, la Scoala de vara a PMP, de la Mamaia, ca pe langa sanatate si cresterea natalitatii, educatia ar trebui sa fie o prioritate pentru Romania.

Traian Basescu: I-am raspuns doamnei Firea dupa ce mi-a atacat fiica. Era normal sa am o reactie si in niciun caz nu a fost una de amenintare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat vineri seara, in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Mihai Duta, referitor la doarul deschis impotriva sa de Gabriela Firea, ca pur si simplu i-a raspuns.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )