Libnet.ro
UNICEF

21:45

Basescu: Sunt state in UE mai corupte decat Romania. Nu trebuie sa ajutam tarile din Schengen pentru ca ne-au nedreptatit. Romania nu trebuie sa uite acest lucru

B1 B1,
Basescu: Sunt state in UE mai corupte decat Romania. Nu trebuie sa ajutam tarile din Schengen pentru ca ne-au nedreptatit. Romania nu trebuie sa uite acest lucru

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat intr-o interventie telefonica pentru Ultimul Cuvant, emisiune moderata de Catalin Striblea, ca Romaniei i s-au facut multe nedreptati legate de Schengen, motiv. continuă pe B1

Basescu: Sunt state in UE mai corupte decat Romania. Nu trebuie sa ajutam tarile din Schengen pentru ca ne-au nedreptatit. Romania nu trebuie sa uite acest lucru (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat intr-o interventie telefonica pentru Ultimul Cuvant, emisiune moderata de Catalin Striblea, ca Romaniei i s-au facut multe nedreptati legate de Schengen, motiv.

Traian Basescu: Exista ceva mai rau decat dictatorii si acest ceva mai rau este terorismul islamist. Ideologic, suntem blocati (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata la B1 TV, ca in momentul de fata, Romania inca nu.

Traian Basescu, la Scoala de vara a PMP: Romania trebuie sa-si stabileasca un nou mare proiect de tara, unirea cu Republica Moldova. Este un interes national care nu are culoare politica (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat sambata, la Scoala de vara a PMP, de la Mamaia, ca Romania trebuie sa isi asume un nou proiect de tara, acela al unirii cu Republica Moldova. Romania trebuie.

Samsung Gear S2 este mai scump decat Apple Watch

Gear S2 si Gear S2 Classic, cele mai noi smartwatch-uri produse de Samsung vor avea preturi cel putin la fel de mari ca Apple Watch. La IFA, anul acesta, coreenii de la Samsung au lansat primele lor smartwatch-uri cu ecran rotund. Spre deosebire de modelele lansate in trecut, acesta are un avantaj atat din punct [] Samsung Gear S2 este mai scump decat Apple Watch Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Automatul de cartofi prajiti: mai rapid decat la fast-food

Intr-o lume in care putem lua carti de la automate, nu vad de ce nu ne-am putea bucura de acelasi tratament cand vine vorba de cartofii prajiti. Potrivit celor de la Engadget, o echipa de antreprenori si studenti de la Universitatea Wageningen, din Olanda, au inventat automatul care serveste portii proaspete de cartofi prajiti, condimentati [] Automatul de cartofi prajiti: mai rapid decat la fast-food Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Este mai inteligenta decat Albert Einstein. Scorul uluitor obtinut de o fata de 12 ani la un test IQ

O fata de 12 ani din Marea Britanie a reusit sa obtina un scor mai mare decat cele ale lui Stephen Hawking sau Albert Einstein la testele IQ. Lydia Sebastian a fost primita recent in Mensa, asociatia elitista.

O fetita de 12 ani are IQ-ul mai mare decat Stephen Hawking

Nu poate decat sa ne bucure faptul ca descoperim copii cu minti impresionante. Recent am scris despre Jaxon si Nicole, iar acum, o alta fetita de 12 ani a obtinut un rezultat impresionant la un test de inteligenta Mensa. Lydia Sebastian a insistat un an pentru a obtine permisiunea parintilor pentru test. Totusi, rezultatul obtinut [] O fetita de 12 ani are IQ-ul mai mare decat Stephen Hawking Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Traian Basescu: Am avut un interes major in inchiderea dosarului jurnalistilor. Aducerea lui Munaf a fost mai importanta decat cea a lui Hayssam (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat vineri seara, in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Mihai Duta, ca a avut un interes major in inchiderea dosarului rapirii jurnalistilor din Irak in.

Traian Basescu: Sunt doua institutii europene care s-au prabusit - Acordul de la Dublin si Spatiul Schengen

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca doua institutii europene s-au prabusit in aceasta perioada - Acordul de la Dublin si Spatiul Schengen - si ca doreste sa stie care este planul Uniunii Europene in problema refugiatilor pentru ca acest proces sa nu se repete in anii urmatori.

Numarul cetatenilor care pleaca din tara este cu peste 42.000 mai mare decat al celor care vin

Peste 184. 000 de cetateni au plecat din tara, in 2014, majoritatea fiind femei, iar numarul celor care au parasit tara l-a depasit pe cel al persoanelor care au venit in Romania, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, presedintele Institutului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )