Libnet.ro
UNICEF

11:30

Traian Basescu: O pozitie matura a Parlamentului ar fi urmatoarea - sa lasati OUG 13 si OUG 14 asa cum sunt

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: O pozitie matura a Parlamentului ar fi urmatoarea - sa lasati OUG 13 si OUG 14 asa cum sunt

Senatorul PMP Traian Basescu, a propus plenului Camerei superioare ca OUG 13 si OUG 14 ar trebui sa fie lasate asa cum sunt, pentru a nu genera confuzii. Fostul presedinte a mai precizat ca ar trebui sa se faca o comisie comuna in Parlament ce s-ar putea ocupa cu modificarea celor doua Coduri. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: in momentul de fata nu poti sa contesti bugetul, trebuie sa-i dai drumul. Bugetul arata ca un desen frumos

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat ca bugetul de stat pe 2017 este desenat si arata ca un desen frumos, ca e photoshopat si ca, din punctul saomanieiu de vedere, nu exista motivatie pentru a fi retrimis Parlamentului, deoarece deficitul este de sub 3%.

Parchetul General cere ANI sa verifice averea lui Traian Basescu

Parchetul General cere Agentiei Nationale de Integritate verificarea averii a fostului presedinte Traian Basescu. Decizia procurorilor de la Parchetul General vine ca urmare a solutionarii dosarului de spalare de bani ce il viza pe Traian Basescu.

Politic show: Scandal financiar in Guvernul Grindeanu;Traian Basescu, despre situatia din Romania: Este atmosfera de razboi hibrid, care se duce cu dezinformare, cu manipulare, pana la prabusirea institutiilor statului;Chirica, intrebat daca protestul de

Trump le arata politicienilor ca Dragnea ca pot sa faca ce vor fara sa le fie rusine. Pe vremuri, politicienilor le era frica de scandaluri care aveau treaba cu trecutul, dar din cauza lui. Basescu, despre dosarul Revolutiei: Parchetul o sa gaseasca Senatul tap ispasitor. Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, potrivit stenogramei sedintei conducerii Senatului din.

Traian Basescu ii raspunde lui Augustin Lazar, dupa ce a cerut Agentiei Nationale de Integritate sa ii verifice averea: Nu ma tem de verificarea averii mele, dupa 45 de ani de munca

Fostul sef al statului, senatorul Traian Basescu, sustine ca marea problema a sistemului de justitie este calitatea umana a magistratilor. Cu toate acestea, el afirma ca nu regreta ca a fost suspendat de doua ori, din cauza ca a luptat cu pooliticienii pentru a proteja justitia, pentru a-i proteja pe judecatori si procurori de influenta politicului.

Traian Basescu, REACTIE FURTUNOASA: Bugetul ARATA CA UN DESEN FRUMOS, pentru ca e photoshopat

Traian Basescu a comentat marti bugetul de stat desemnat pe 2017. Fostul presedinte considera bugetul ca fiind desenat si arata ca un desen frumos, ca e photoshopat, si ca din punctul sau de.

Parchetul General cere ANI sa verifice averea lui Traian Basescu

Parchetul General a solicitat Agentiei Nationale de Integritate sa verifice averea fostului presedinte Traian Basescu, informeaza Mediafax. in mai 2016, PG a anuntat oficial ca Basescu este.

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu: PSD-ul, Iohannis, sefa DNA, procurorul general, Augustin Lazar, mint prin omisiune si manipuleaza! Este o cumplita batalie pentru putere

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris, pe Facebook, ca in aceasta perioada, in Romania, se da o cumplita batalie pentru putere, iar toti pionii implicati in acest joc de putere mint prin omisiune si manipuleaza.

Traian Basescu, dezlantuit la adresa guvernului, procurorul general, sefei DNA si a ambasadelor: Mint cu nerusinare in presa internationala/ Guvernul Grindeanu si-a terminat mandatul, trebuie sa plece (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu s-a dezlantuitduminica seara in emisiunea Dosar de Politician lansand acuzatii la adresa tutoror, de la guvern, la procuror general Augustin Lazar,.

Traian Basescu, dezlantuit la adresa guvernului, procurorul general, sefei DNA si a ambasadelor: Mint cu nerusinare in presa internationala / Guvernul Grindeanu si-a terminat mandatul, trebuie sa plece (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu s-a dezlantuitduminica seara in emisiunea Dosar de Politician lansand acuzatii la adresa tutoror, de la guvern, la procuror general Augustin Lazar,.

Traian Basescu, despre situatia din Romania: Este atmosfera de razboi hibrid, care se duce cu dezinformare, cu manipulare, pana la prabusirea institutiilor statului

Presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, sustine, in contextul celor 13 zile consecutive de proteste din tara, ca in Romania este o atmosfera de razboi hibrid. in opinia sa, in astfel de momente nu mai trebuie sa torni gaz pe foc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )