Libnet.ro
UNICEF

10:15

Traian Basescu: Procurorii si judecatorii care au arestat preventiv persoane ce au fost apoi achitate sa fie arestati imediat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: Procurorii si judecatorii care au arestat preventiv persoane ce au fost apoi achitate sa fie arestati imediat

Traian Basescu sustine ca procurorii care au cerut arestarea preventiva si judecatorii care au aprobat-o pentru persoane care apoi au fost achitate ar trebui sa fie imediat arestati pentru abuz de putere sau pentru abuz in serviciu, pentru ca au. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: Ar trebui imediat arestati procurorii si judecatorii care au arestat preventiv persoane care au fost apoi achitate

Procurorii care cer arestari preventive si judecatorii care le aproba pentru oameni care ulterior sunt achitati ar trebui arestati imediat pentru abuz de putere sau pentru abuz in serviciu, pentru ca au falsificat probe, sustine fostul presedinte Traian Basescu. El a scris pe contul sau de Facebook ca peste 100 de persoane au fost achitate numai anul acesta.

Detinutul care a atacat cu un ciob de sicla o judecatoare in sala de judecata, arestat preventiv pentru tentativa de omor

Barbatul de 29 de ani care a atacat o judecatoare cu un ciob de sticla a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru ultraj judiciar prin modalitatea tentativei de omor. Augustin Varga va sta dupa gratii 30 de zile, in conditiile in care deja se afla in penitenciar, unde executa o pedeapsa cu inchisoarea.

Avertismentul lui Traian Basescu: Justitia trebuie aparata de cei care fac injustitie in justitie!

Fostul presedinte Traian Basescu trage un semnal de alarma prin intermediul unei postari de pe pagina oficiala de Facebook, vorbind despre faptul ca suntem intr-un moment in care trebuie sa aparam ju.

Traian Basescu: Trebuie sa aparam justitia chiar de unii oameni care sunt parte a justitiei

Traian Basescu afirma, intr-un text amplu publicat vineri dupa-amiaza pe Facebook, ca justitia trebuie aparata chiar de unii oameni care sunt parte a justitiei. Justitia trebuie aparata de cei care f.

Traian Basescu: O firma franceza a facut in 2012 analiza substantelor Hexi Pharma; cum de SRI nu a aflat? (FOTO)

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a dezvaluit, pe pagina personala de Facebook, mai multe detalii legate de scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma si presupuse informari facute de.

Traian Basescu rupe TACEREA in cazul Hexi Pharma. Informatii despre dezinfectantii diluati, inca din 2012

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca o firma franceza a facut, in 2012, o analiza a substantelor Hexi Pharma si a constatat ca acestea sunt falsificate, intrebandu-se cum de Serviciul Roman de Informatii nu a aflat acest lucru.

Traian Basescu, chemat din nou in instanta

Fostul liberal Sorin Rosca Stanescu a spus joi ca il va da in judecata pe Traian Basescu, pe motiv ca fostul presedinte il acuza ca l-ar fi santajat si amenintat. Anuntul a fost facut.

Traian Basescu, atac dur la adresa Laurei Codruta Kovesi: E dincolo de orice limita sa incerci sa intimidezi CCR

Traian Basescu lanseaza atacuri dure la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Fostul presedinte o acuza pe Kovesi ca a dorit sa puna o presiune incorecta pe Curtea Constitutionala. Totul dupa ce sefa.

Un fost primar a fost arestat preventiv dupa ce a imbatat si violat o minora de 15 ani dintr-un centru de plasament

Alexandru Mireuta, de 83 de ani, fost primar in orasul sucevean Solca intre 1996 si 2000, a primit in locuinta sa doi tineri de 16 si 17 ani, care erau insotiti de o minora de 15 ani de la Centrul de Plasament din Solca. Dupa ce au baut impreuna o cantitatea mare de vin, cei trei au profitat de faptul ca fata era practic inconstienta si au intretinut relatii sexuale cu ea. Violatorii minorei au fost arestati preventiv.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )