Libnet.ro
UNICEF

18:30

Traian Basescu, reprezentantilor PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati. Asta inseamna doua cifre la europarlamentare

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, reprezentantilor PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati. Asta inseamna doua cifre la europarlamentare

Presedintele Traian Basescu le-a spus, sambata, reprezentantilor PMP ca nu pot fi urmasii sai daca nu castiga alegerile, precizand ca acest lucru inseamna un scor cu doua cifre la europarlamentare si poate chiar sa dea candidatul dreptei la prezidentialele din acest an, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Traian Basescu, reprezentantilor PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati. Asta inseamna doua cifre la europarlamentare

Presedintele Traian Basescu le-a spus, sambata, reprezentantilor PMP ca nu pot fi urmasii sai daca nu castiga alegerile, precizand ca acest lucru inseamna un scor cu doua cifre la europarlamentare si poate chiar sa dea candidatul dreptei la prezidentialele din acest an, potrivit Mediafax.

Basescu catre PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati!.

Presedintele Traian Basescu le-a spus, sambata, reprezentantilor Partidului Miscarea Populara, la a carui dezbatere a participat, ca nu pot fi urmasii sai daca nu castiga alegerile, precizand ca acest lucru inseamna un scor cu doua cifre la alegerile europarlamentare si poate chiar sa dea candidatul dreptei la prezidentialele din acest an. Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati. Ca sa puteti face ceea ce spuneti ca vreti sa faceti - sa continuati modernizarea Romaniei .

Traian Basescu, membrilor PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati

Presedintele Traian Basescu le-a spus, sambata, reprezentantilor PMP ca nu pot fi urmasii sai daca nu castiga alegerile, precizand ca acest lucru inseamna un scor cu doua cifre la europarlamentare. Nu.

Traian Basescu, membrilor PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu le-a spus, sambata, reprezentantilor PMP ca nu pot fi urmasii sai daca nu castiga alegerile, precizand ca acest lucru inseamna un scor cu doua cifre la europarlamentare. Nu.

Traian Basescu: Reprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest patid.

Presedintele Traian Basescu a afirmat, sambata, inaintea dezbaterii FundaTiei Miscarea Populara, ca spera ca prin prezenta sa, reprezentantii Miscarii Populare vor intelege ce isi doreste de la acest partid. Reprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest patid pe care il construim acum, a declarat presedintele inaintea dezbaterii. Citeste si Preda o vrea pe EBA pe lista PMPSeful statului le-a tranmis si un mesaj membrilor PMP. Sa fie sinceri cand vorbesc de statul de drept ca .

Traian Basescu, la dezbaterea PMP: Trebuie sa fie sinceri cand vorbesc de statul de drept. Multi politicieni l-au facut praf

Presedintele TraianBasescu a afirmat, sambata, inaintea dezbaterii PMP, ca spera ca prin prezenta sa, reprezentantii MiscariiPopulare vor intelege ce isi doreste de la acest.

Basescu: Reprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest partid.

Presedintele Traian Basescu a afirmat, sambata, inaintea dezbaterii FundaTiei Miscarea Populara, ca spera ca prin prezenta sa, reprezentantii Miscarii Populare vor intelege ce isi doreste de la acest partid. Citeste si: UPDATE. Mii de oameni, la mitingul PDL in Cluj. Emil Boc a preferat o dezbatere cu Traian BasescuReprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest patid pe care il construim acum, a declarat presedintele inaintea dezbaterii. Citeste si: Preda o vrea pe EBA pe .

Dan Sova: Traian Basescu nu mai are control asupra Parlamentului absolut deloc

Noul ministru al Transporturilor, Dan Sova, a declarat, in cadrul primului sau interviu dupa investire, acordat emisiunii QA de la Antena 3, ca Traian Basescu nu mai are control asupra Parlamentului sau.

Traian Basescu: Vladimir Putin se uita cu jind la gurile Dunarii

Traian Basescu avertizeaza ca Vladimir Putin se uita cu cel mai mare jind la gurile Dunarii, iar Federatia Rusa continua se reprezinte un pericol in regiune. Seful statului spune ca Rusia nu va ocup.

Traian Basescu: ANAF, Protectia Consumatorului si Autoritatea Sanitar Veterinara sunt ale partidelor. SRI suplineste functionarea lor

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca Agentia Nationala de Administratie Fiscala ANAF), Organizatia pentru Protectia Consumatorului si Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), in loc sa fie institutii ale statului de drept, sunt ale partidelor, astfel ca sunt evazionisti buni si evazionisti rai. Acesta a adaugat ca SRI trebuie sa suplineasca functionarea acestor institutii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )