Libnet.ro
UNICEF

14:00

Traian Basescu saluta rezultatul alegerilor din Republica Moldova: Romania va fi in continuare un partener in realizarea obiectivelor de apropiere de UE

B1 B1,
Traian Basescu saluta rezultatul alegerilor din Republica Moldova: Romania va fi in continuare un partener in realizarea obiectivelor de apropiere de UE

Presedintele Traian Basescu a transmis luni un mesaj cu privire la alegerile parlamentare din Republica Moldova de duminica, aratand ca a luat nota cu satisfactie de rezultatul estimativ al scrutinului. Seful. continuă pe B1

Vlad Filat, la RFI: Rezultatul alegerilor din Republica Moldova ofera posibilitatea de a crea o coalitie pro-europeana

Cele trei partide proeuropene din Parlamentul de la Chisinau ar putea forma o coalitie de guvernare. Declaratia a fost facuta la RFI de presedintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat. E vorba de PLDM, PDM si PL.

Dmitri Rogozin spune ca rezultatele alegerilor din Republica Moldova nu reflecta ceea ce isi doresc cetatenii moldoveni (FOTO)

Rezultatele preliminare ale alegerilor parlamentare din Republica Moldova nu reflecta in totalitate ceea ce isi doresc cetatenii moldoveni, este de parere vicepremierul rus, Dmitri Rogozin. Vicepremierul rus a.

Cum comenteaza presa rusa rezultatele alegerilor din Republica Moldova

Publicatia rusa Kommersant anunta ca in Republica Moldova la alegerile parlamentare a castigat partidul comunistilor, dupa o campanie electorala destul destul de tulburata, iar Moscow Times spune ca rezultatele in favoarea comunistilor ar putea incetini, daca nu chiar opri parcursul european al Republicii Moldova, arata o analiza rfi. ro.

Chisinau: Bogdan Aurescu saluta faptul ca alegerile din Republica Moldova au indicat o optiune majoritar europeana

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a salutat, la Chisinau, faptul ca alegerile din Republica Moldova au indicat o optiune majoritar europeana. Aurescu a transmis disponibilitatea Romaniei de a sprijini politic, d.

Presedintele Traian Basescu saluta victoria partidelor parlamentare proeuropene din Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a luat nota cu satisfactie de rezultatul estimativ al alegerilor parlamentare desfasurate duminica din Republica Moldova si saluta victoria partidelor parlamentare proeuropene, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala.

Victor Ponta saluta rezultatelor alegerilor din Moldova

Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a transmis lui Marian Lupu, presedintele Partidului Democrat din Moldova, felicitari pentru rezultatul obtinut la alegerile din Republica Moldova, salutand votul pentru directia pro-europeana, demonstrat de.

TENSIUNI inaintea alegerilor parlamentare din Republica Moldova

Tensiuni inaintea alegerilor parlamentare din Republica Moldova, unde liderul partidului pro-rus Patria, Renato Usatii a fugit din tara de teama sa nu fie arestat. Partidul milionarului moldovean a fost exclus din .

Peste 3,2 milioane cetateni din Republica Moldova sunt asteptati duminica la urne pentru alegerea noului Parlament

Peste 3,2 milioane cetateni cu drept de vot din Republica Moldova sunt asteptati, duminica, la urne, cu prilejul alegerilor parlamentare, relateaza Agerpres. Acestia vor desemna, prin vot direct, cei 101 membri ai.

Klaus Iohannis a felicitat PLDM, PL, PDM, dupa alegerile din Republica Moldova: Le revine raspunderea de a continua drumul Republicii Moldova catre Europa unita

Presedintele ales Klaus Iohannis a felicitat PLDM, PL ,PDM din Republica Moldova dupa alegerile parlamentare, mentionand ca acestor partide le revine raspunderea de a continua, intr-un ritm inca mai dinamic,.

Vot masiv pentru partidele proeuropene din Republica Moldova la sectiile din Romania. PSRM nu a primit niciun vot in tara noastra

Victorie categorica a partidelor proeuropene din Republica Moldova la sectiile de votare din Romania. Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM), cel care a obtinut cele mai multe procente in cadrul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2111 seconds )