Libnet.ro
UNICEF

22:00

Transportatorii continua protestele fata de scumpirea RCA, in mai multe orase din tara

România Liberă România Liberă,
Transportatorii continua protestele fata de scumpirea RCA, in mai multe orase din tara

Transportatorii protesteaza, luni dimineata, pe Soseaua de Centura a Capitalei, fata de scumpirea politelor RCA. Astfel, traficul rutier in zona este blocat, potrivit Centrului INFOTRAFIC al Politiei Romane. continuă pe România Liberă

Transportatorii continua protestele fata de scumpirea RCA. Pompierii, afectati de blocajul din trafic de pe Centura Capitalei

Transportatorii protesteaza, luni dimineata, pe Soseaua de Centura a Capitalei, fata de scumpirea politelor RCA. Astfel, traficul rutier in zona este blocat, potrivit Centrului INFOTRAFIC al Politiei Romane.

Transportatorii nu mai au cum sa supravietuiasca. Zeci de soferi protesteaza fata de scumpirea RCA, pe Centurile Bucuresti si Buzau

Aproximativ 80 de soferi de camioane, autobuze, microbuze, afiliati ai Federatiei Operatorilor Romani de Transport FORT), dar si conducatori de autoturisme, protesteaza, luni dimineata, pe soseaua de centura a orasului Buzau fata de scumpirea politelor RCA, traficul fiind ingreunat. De asemenea, si pe Centura Capitalei se aduna transportatori.

Zeci de soferi au protestat pe E85 Suceava-Falticeni fata de scumpirea RCA. Patronatele transportatorilor lanseaza noi avertismente

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe drumul european E85, intre municipiile Suceava si Falticeni, unde aproximativ 40 de masini, camioane si tractoare se deplaseaza cu viteza redusa in semn de protest fata de scumpirea politelor RCA.

Suceava: Aproximativ 40 de soferi protesteaza pe E85 fata de scumpirea RCA; traficul este ingreunat intre municipiile Suceava si Falticeni

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe drumul european 85, intre municipiile Suceava si Falticeni, unde aproximativ 40 de masini, camioane si tractoare se deplaseaza cu viteza redusa in semn de protest fata de scumpirea politelor RCA, transmite News. ro.

Soferii din Suceava protesteaza fata de scumpirea RCA. Traficul este ingreunat intre municipiile Suceava si Falticeni

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe drumul european 85, intre municipiile Suceava si Falticeni, unde aproximativ 40 de masini, camioane si tractoare se deplaseaza cu viteza redusa in semn de protest fata de scumpirea politelor RCA, scrie.

Explozii in mai multe orase siriene. Cel putin 26 de persoane au murit, 45 au fost ranite

Cel putin 26 de persoane au murit si 45 au fost ranite, luni, in urma unor atacuri cu bomba, care au avut loc in mai multe orase din Siria.

FOTO + VIDEO. Cum se joaca mai multe vaci cu o masina teleghidata

Mai multe bovine au ajuns vedete pe retelele de socializare, datorita fascinatiei lor pentru o masinuta teleghidata. intr-un filmulet postat pe pagina de Facebook Bored Panda Animals, un grup de vaci alearga pe o pasune dupa curiosul dispozitiv.

INFOGRAFIE Soferii au ajuns la capatul rabdarii cu scumpirea RCA

Sute de transportatori cu camioane, autobuze si microbuze au protestat ieri din cauza scumpirilor pentru asigurarile auto obligatorii. Ei spun ca nu-si mai permit aceste tarife, iar companiile risca falimentul.

Soferii au ajuns la capatul rabdarii cu scumpirea RCA - INFOGRAFIE

Sute de transportatori cu camioane, autobuze si microbuze au protestat ieri din cauza scumpirilor pentru asigurarile auto obligatorii. Ei spun ca nu-si mai permit aceste tarife, iar companiile risca falimentul.

Imagini incredibile cu momentul in care mai multe barci sunt distruse de o nava de croaziera, intr-un port din Sicilia (VIDEO)

O imensa nava de croaziera a distrus un dig si a scufundat mai mulute barci in Sicilia pentru ca a tras prea departe de dana, informeaza RT. com. Nava Carnival Vista, de peste 133 de tone, a creat un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )