Libnet.ro
UNICEF

14:30

Transportul public, un lux: Cel mai scump abonament lunar, intr-un oras din Romania (VIDEO)

B1 B1,
Transportul public, un lux: Cel mai scump abonament lunar, intr-un oras din Romania (VIDEO)

Cel mai scump transport public din Europa de Est se afla intr-un oras de provincie din Romania. Valoarea unui abonament lunar pe toate liniile pentru a calatori cu acest transport de lux este de 174 de le. continuă pe B1

Transportul public din Pitesti, cel mai scump din Europa

Orasul Pitesti are cel mai scump transport public din Europa de Est. Un abonament lunar pe toate liniile costa 174 de lei, de doua ori mai mult decat un abonament in Capitala. Preturi foarte ma.

Cum a ajuns un oras de provincie din Romania sa aiba cel mai scump transport public din Europa de Est

Un abonament lunar nenominalizat pe toate liniile in orasul romanesc cu transport de lux costa 174 de lei. La Arad, acelasi pachet este tarifat cu 65 de lei, la Cluj 155 de lei, la Praga - 92 lei, la Budapesta 136 de lei,.

Cum a ajuns un oras de provincie din Romania sa aiba cel mai scump transport public din Europa de Est

Un abonament lunar nenominalizat pe toate liniile in orasul romanesc cu transport de lux costa 174 de lei. La Arad, acelasi pachet este tarifat cu 65 de lei, la Cluj 155 de lei, la Praga - 92 lei, la Budapesta 136 de lei, iar la Varsovia 113 de lei.

Leul se apreciaza puternic: BNR anunta cel mai bun curs de schimb din acest an

Cursul de schimb leu/euro a scazut puternic in sedinta de luni, ajungand la cel mai redus nivel de la inceputul anului. Potrivit referintei BNR, moneda nationala s-a apreciat cu aproape 2 bani, pana la 4,4444 lei/euro, in timp ce dolarul american a.

SIF-urile si companiile de stat si-au rasplatit cel mai bine actionarii dupa criza

Societatile de investitii financiare SIF) si companiile de stat listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) si-au rasplatit cel mai bine actionarii in ultimii cinci ani, dupa ce efectele crizei din 2008 au inceput sa dispara, iar profiturile au.

Un roman de 14 ani este cel mai tanar mare maestru international de SAH

Bogdan Daniel Deac a devenit, la 14 ani, 7 luni si 27 de zile, cel mai tanar mare maestru international din lume.

Radu Banciu, despre pretul transportului public din Pitesti: Noi am luat la rand aici practic orasele importante din centrul si rasaritul Europei si asa ceva nu se intalneste nicaieri(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Pitestiul are cel mai scump tranport public din centrul si estul Europei. Avem un subiect care ne.

RISE: Afacere sfanta - Mitropolia Moldovei cumpara lumanari din Rusia si le vinde de 5 ori mai scump

Jurnalistii de la RISE Moldova au publicat luni, 25 iulie, o investigatie care dezvaluie cum Mitropolia Moldovei importa anual din Rusia tone de lumanari din parafina la un pret de pana la 20 de bani bucata. Apoi, lumanarile sunt vandute bisericilor. insa, in drumul de la producator la enorias, pretul unei lumanari ajunge sa coste de cel putin cinci ori mai mult.

Cel mai ieftin euro din ultimele opt luni. BNR anunta un curs de 4,44 lei/euro

Moneda nationala a continuat sa se aprecieze in raport cu euro in sesiunea interbancara de luni, astfel ca Banca Natioanala a Romaniei a anuntat un curs de schimb de 4,4444 lei/euro, in scadere cu 1,68 bani fata de cotatia de vineri, aceasta fiind cea mai redusa referinta din ultimele opt luni.

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Poti: cel mai mare port din Georgia (36)

Poti e un port care merita sa fie mai important, imi spune Klaus Hoium Laursen, directorul Portului Poti, aratandu-mi un tablou masiv din spatele biroului sau din care ma priveste pe sub sprancenele stufoase un barbat cu o fata mare acoperita cu o barba lunga cum se purta acum o suta cinzeci de ani: Nu sunt eu, ci Niko Nikoladze, cel care a pus cu adevarat bazele primului si celui mai mare port din Georgia, imi zice zambind Laursen.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )