Libnet.ro
UNICEF

05:30

Leul se apreciaza puternic: BNR anunta cel mai bun curs de schimb din acest an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Leul se apreciaza puternic: BNR anunta cel mai bun curs de schimb din acest an

Cursul de schimb leu/euro a scazut puternic in sedinta de luni, ajungand la cel mai redus nivel de la inceputul anului. Potrivit referintei BNR, moneda nationala s-a apreciat cu aproape 2 bani, pana la 4,4444 lei/euro, in timp ce dolarul american a. continuă pe Wall-Street Ro

Ilegitim, cel mai bun film la Odesa. Renumitul cineast Christopher Hampton le-a inmanat premiul Alinei Grigore si lui Robi Urs VIDEO

Pelicula Ilegitim 2016), de Adrian Sitaru, a fost desemnata cel mai bun film la cea de-a saptea editie a Festivalului International de la Odesa, care a avut loc intre 15 si 23 iulie. Trofeul, inmanat de presedintele juriului, Christopher Hampton, scenarist recompensat cu Oscar, a fost ridicat de protagonistii productiei, Alina Grigore, care este si co-scenarist, si Robi Urs, informeaza site-ul oficial al evenimentului.

Cel mai bun si mai simplu desert al copilariei: friganele de paine

Desertul copilariei! erau multe dimineti de duminica atunci cand in toata casa mirosea a friganele! N-am gandit sa va aducem si voua aminte de unul din gusturile copilariei.

Erste Bank ramane in topul cresterilor de la BVB

Actiunile Erste Bank s-au apreciat cu 14,94%, in perioada 13-20 iulie, raportat la euro, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, in contextul in care aprecierile indicilor pe saptamana s-au mai temperat.

Simona Halep se mentine pe locul 5 in ierarhia mondiala. Monica Niculescu, cel mai bun loc din cariera in clasamentul WTA la dublu

Conform clasamentului mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, jucatoarea romana Simona Halep se mentine pe locul 5, la aproape 300 de puncte de locul patru, ocupat de poloneza Agnieszka Radwanska, transmite Agerpres.

FP, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Fondul Proprietatea s-au apreciat cu 2,76%, in perioada 14-21 iulie, raportat le euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide zece actiuni listate la BVB, care a urcat cu 1,24%, in intervalul analizat.

Ponta spune ca ar fi un premier mai eficient ca Basescu: Ati fi mai bun ca Ciolos sau Boc, dar mai cititi niste cifre

Bataie apriga pe scaunul de premier al Romaniei dupa alegerile din toamna. Traian Basescu si Victor Ponta se bat in afirmatii conform carora ei au cel mai bun profil pentru aceasa.

Transportul public, un lux: Cel mai scump abonament lunar, intr-un oras din Romania (VIDEO)

Cel mai scump transport public din Europa de Est se afla intr-un oras de provincie din Romania. Valoarea unui abonament lunar pe toate liniile pentru a calatori cu acest transport de lux este de 174 de le.

Transportul public din Pitesti, cel mai scump din Europa

Orasul Pitesti are cel mai scump transport public din Europa de Est. Un abonament lunar pe toate liniile costa 174 de lei, de doua ori mai mult decat un abonament in Capitala. Preturi foarte ma.

SIF-urile si companiile de stat si-au rasplatit cel mai bine actionarii dupa criza

Societatile de investitii financiare SIF) si companiile de stat listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) si-au rasplatit cel mai bine actionarii in ultimii cinci ani, dupa ce efectele crizei din 2008 au inceput sa dispara, iar profiturile au.

Un roman de 14 ani este cel mai tanar mare maestru international de SAH

Bogdan Daniel Deac a devenit, la 14 ani, 7 luni si 27 de zile, cel mai tanar mare maestru international din lume.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )