Libnet.ro
UNICEF

16:00

Traumele unei fete de 15 ani, ademenita intr-un hotel de iubitul mamei sale. Cum s-a sfarsit noaptea de cosmar

Adevărul Adevărul,
Traumele unei fete de 15 ani, ademenita intr-un hotel de iubitul mamei sale. Cum s-a sfarsit noaptea de cosmar

O adolescenta de 15 ani a trecut prin momente cumplite. Iubitul mamei sale a incercat sa o violeze intr-o camera de hotel din Hunedoara. continuă pe Adevărul

Caz socant in Constanta! O adolescenta de 15 ani a fost sfasiata de un rottweiler

Caz teribil in comuna Valu lui Traian din judetul Constanta. O adolescenta de 15 ani a fost muscata de un rottweiler scapat din curtea proprietarului. Fata se indrepta spre casa, atunci cand cainele a atacat-o si a muscat-o de maini. Norocul ei a fost ca vecinii care i-au auzit tipetele disperate au iesit sa vada ce se intampla. Au reusit sa goneasca animalul agresiv si au sunat la 112. Fata a fost transportata de urgenta la spital, in stare grava. Stapanul cainelui, un barbat de 44 de ani, are acum dosar penal, iar politistii continua cercetarile.

Incident socant in nordul tarii. Un copil de 15 ani a fost injunghiat de 5 ori si lasat intr-o balta de sange. Agresorul are 17 ani

Un adolescent de 15 ani se afla in stare foarte grava la spital dupa ce a fost injunghiat de un alt tanar de 17 ani. Agresorul i-a aplicat cinci lovituri de cutit, din senin. intre cei doi nu ar fi existat conflicte anterioare.

A ars ca o torta. Un adolescent de 15 ani s-a stropit cu benzina si si-a dat foc in fata tatalui sau

Drama inimaginabila intr-o familie de romani stabiliti in Italia. Un adolescent de 15 ani a decis sa-si puna capat zilelor intr-un mod teribil, in fata tatalui sau. Tanarul si-a dat foc in curtea casei, iar parintele neputincios nu a putut sa faca nimic pentru a-i salva. Ce s-a intamplat cu baiatul dupa ce a inceput .

Trump nu ar fi platit niciun impozit pe venit in 10 din ultimii 15 ani. E fake news, e complet fals, sunt inventii

New York Times scrie ca Donald Trump a platit doar 750 de dolari impozite federale in 2016, anul alegerii sale in functia de presedinte al Statelor Unite, si tot atat in 2017, potrivit unei anchete potential explozive efectuata de cotidian, noteaza AFP.

Atac sangeros in Botosani. Adolescent de 15 ani, injunghiat de cinci ori in abdomen si lasat sa moara in mijlocul strazii

Violenta intre adolescenti nu da semne sa se opreasca, ba mai mult, in fiecare zi creste numarul victimelor. Un eveniment socant a avut loc miercuri, in Botosani, acolo unde un tanar de 15 ani a fost injunghiat de un alt baiat, iar mai apoi abandonat intr-o balta de sange. Adolescent, in stare grava dupa ce .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )