Libnet.ro
UNICEF

17:01

Trump nu ar fi platit niciun impozit pe venit in 10 din ultimii 15 ani. E fake news, e complet fals, sunt inventii

Adevărul Adevărul,
Trump nu ar fi platit niciun impozit pe venit in 10 din ultimii 15 ani. E fake news, e complet fals, sunt inventii

New York Times scrie ca Donald Trump a platit doar 750 de dolari impozite federale in 2016, anul alegerii sale in functia de presedinte al Statelor Unite, si tot atat in 2017, potrivit unei anchete potential explozive efectuata de cotidian, noteaza AFP. continuă pe Adevărul

NY Times: Trump nu a platit impozit pe venit in 10 din ultimii 15 ani

Presedintele Statelor Unite Donald Trump a platit doar 750 de dolari in impozit pe venit la nivel federal atat in 2016, anul in care a candidat pentru presedintia SUA, cat si in primul sau an la Casa Alba, relateaza BBC citand New York Times.

Zapada de jumatate de metru in Franta si Italia. Cea mai abundenta ninsoare din ultimii 15 ani (VIDEO)

In Franta si Italia a nins abundent, iar stratul de zapada a ajuns la jumatate de metru, fiind cea mai abundenta ninsoare din ultimii 15 ani. in zonele montane din Alpi si Pirinei s-a inregistrat cea mai.

Dana Budeanu, sustinatoarea Gabrielei Firea: TotiGii sarbatoresc adunati cu pensatii da la PNL ce au votat 10% din aia cu drept de vot din Bucuresti

Dana Budeanu, sustinatoarea Gabrielei Firea, sotia lui Radu Budeanu, anchetat de DNA, sustine pe Facebook ca victoria lui Nicusor Dan la primaria Capitalei reprezinta TotiGii sarbatoresc adunati cu pensatii da la PNL ce au votat 10% din aia cu drept de vot din Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )