Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce trebuie sa stiti despre plantarea pomilor toamna

Adevărul Adevărul,
Ce trebuie sa stiti despre plantarea pomilor toamna

Cei mai priceputi gospodari aleg sa planteze pomii toamna, deoarece prinderea lor in aceasta perioada are cele mai multe sanse de reusita. Cel mai bun interval in care putem planta un pom este cuprins intre sfarsitul lunii octombrie si ultimele zile din luna noiembrie. Va oferim cateva sfaturi despre cum puteti sa plantati corect pomii toamna. continuă pe Adevărul

FOTO Cei mai vestiti vanatori vasluieni s-au intrecut la un concurs de arta culinara

Aproape 1000 de persoane au participat sambata seara la cea de-a doua editie a Festivalului Vanatorilor, eveniment organizat de Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Vaslui, in cadrul caruia cei mai talentati vanatori din judet s-au intrecut intr-un concurs de gatit in aer liber.

Cei mai nerabdatori romani au platit 5.000 de lei pe cel mai ieftin iPhone 6. Cei care mai au rabdare il pot cumpara cu 3.500 de lei in octombrie

O buna parte dintre magazinele online au epuizat stocurile initiale de iPhone 6, chiar daca pretul celui mai ieftin model era de 5. 000 de lei, dovada ca romanii nu se dezmint cand e vorba sa aiba cel mai trendy gadget. Cei care au rabdare trebuie sa mai astepte 10-15 zile si pot lua un iPhone 6 de 16 GB la 3. 500 de lei, iar iPhone 6 Plus va veni mai tarziu si va costa chiar si peste 5. 500 lei.

Cazul Microsoft: ce spune Ponta despre cererea DNA pentru cei 9 fosti ministri

Justitia sa isi faca datoria, a reactionat premierul Ponta la solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale pentru noua fosti ministri in cazul Microsoft, adaugand ca nu poate comenta mai mult avand in vedere ca printre persoanele vizate nu este.

RUSIA ironizeaza America. Declaratia unuia din cei mai influenti politicieni la adresa SUA: Am obtinut locul II in topul amenintarilor

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a afirmat, miercuri seara, ca presedintele american Barack Obama a vorbit in discursul sustinut la Adunarea Generala a ONU despre cele mai importante amenintari, plasand pe.

Numarul somerilor a crescut, in august, cu aproape 3.000. Cei mai multi au intre 40 si 49 de ani

Numarul somerilor a crescut in luna august, fata de iulie, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Rata somajului este de 5,12%, mai mare cu 0,03% decat in iulie.

Elena Udrea: Daca vor ramane fara candidat, cei mai multi din PDL ma vor vota

Elena Udrea si Teodor Melescanu mizeaza pe voturile electoratului ACL, in cazul in care Iohannis nu va mai putea candida. Indiferent de decizia pe care o va lua instanta in cazul liderului PNL, Melescanu crede.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )