Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cazul Microsoft: ce spune Ponta despre cererea DNA pentru cei 9 fosti ministri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cazul Microsoft: ce spune Ponta despre cererea DNA pentru cei 9 fosti ministri

Justitia sa isi faca datoria, a reactionat premierul Ponta la solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale pentru noua fosti ministri in cazul Microsoft, adaugand ca nu poate comenta mai mult avand in vedere ca printre persoanele vizate nu este. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Ponta despre cererea DNA pentru noua fosti ministri in cazul Microsoft: Nu comentezpentru ca nu e vorba despre niciun ministru al cabinetului meu

Premierul Victor Ponta, aflat in Statele Unite pentru Adunarea Generala a ONU, a evitat sa exprime o pozitie directa cu privire la solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale pentru noua fosti ministri in cazul licentelor Microsoft.

Victor Ponta: Legea privind redeventele petroliere va fi pusa in dezbatere publica la inceputul anului viitor / Despre cererea DNA pentru noua fosti ministri in cazul Microsoft: Justitia sa isi faca datoria

Justitia sa isi faca datoria, a reactionat premierul Ponta la solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale pentru noua fosti ministri in cazul Microsoft, adaugand ca nu poate comenta mai mult avand in vedere ca printre persoanele vizate nu este niciunul dintre actualii membri ai Cabinetului, informeaza Mediafax.

Victor Ponta, despre cererea DNA in cazul celor noua fosti ministri: Justitia sa isi faca datoria

Justitia sa isi faca datoria, a reactionat premierul Ponta la solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale pentru noua fosti ministri in cazul Microsoft, adaugand ca nu poate comenta mai mult avand .

VIDEO Ponta, despre dosarul comisioanelor de milioane de dolari: Nu comentezpentru ca nu e vorba despre niciun ministru al cabinetului meu

Premierul Victor Ponta, aflat in Statele Unite pentru Adunarea Generala a ONU, a evitat sa exprime o pozitie directa cu privire la solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale pentru noua fosti ministri in cazul licentelor Microsoft.

Microsoft, reactie despre ancheta DNA care vizeaza 9 ministri

Microsoft este determinata sa respecte cele mai inalte standarde legale si etice oriunde desfasoara operatiuni comerciale si coopereaza pe deplin in ancheta DNA, se arata intr-o declaratie Microsoft Romania, citata de Mediafax.

Ponta, despre dosarul licentelor Microsoft: Justitia sa isi faca datoria

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la dosarul licentelor Microsoft, ca asteapta ca justitia sa isi faca datoria, conform B1. ro .

Ponta, despre cazul lui Nicusor Constantinescu: Legea din SUA e diferita

Premierul Victor Ponta a declarat,joi seara,ca Ministerul Justitiei a efectuat toate demersurile in cazul lui Nicusor Constantinescu, dar legislatia americana este diferita de cea romaneasca, relateaza Mediafax.

Ponta, despre cel mai recent scandal de coruptie: Nu sunt ministrii mei

Nu sunt ministrii mei. Este reactia premierului Victor Ponta la acuzatiile aduse celor noua persoane pe care DNA ii acuza de coruptie. El a precizat ca Justitia trebuie sa isi faca.

Ponta, despre presiunile asupra TVR: Nu am facut presiuni. Este postul Opozitiei. Doar l-am oprit pe domnul Tanase sa tot vina la mine in birou si sa-mi spuna cat de mult ma iubeste

Premierul Victor Ponta a negat, joi seara, ca a facut presiuni asupra postului public de televiziune si asupra directorului Stelian Tanase. Ponta spune ca Tanase a transformat televiziunea publica in postul.

Victor Ponta, despre presiunile politice acuzate de TVR: Nu am facut presiuni. Este postul Opozitiei. L-am oprit doar pe domnul Tanase sa tot vina la mine in birou si sa-mi spuna cat de mult ma iubeste/ TVR are un buget anual de 150 de milioane de euro c

Premierul Victor Ponta a negat, joi seara, la Romania TV, ca a facut presiuni asupra postului public de televiziune si asupra directorului Stelian Tanase. Acesta il acuza pe Tanase ca a transformat televiziunea publica in postul Opozitiei si ca l-a oprit doar sa tot vina la mine in birou si sa-mi spuna cat de mult ma iubeste. Presedintele-director general al TVR, Stelian Tanase, si-a reluat miercuri, in cadrul unor audieri de la Parlament, acuzatiile ca asupra Televiziunii publice se fac presiuni politice. Ponta: Televiziunea publica are un buget anual in jur de 150 de milioane de euro anual, deci mai mare decat toate celelalte posturi comerciale generaliste la un loc.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )