Libnet.ro
UNICEF

12:02

Trei 3 morti si 30 de raniti intr-un atentat in sud-estul Turciei, atribuit de autoritati PKK

România Liberă România Liberă,
Trei 3 morti si 30 de raniti intr-un atentat in sud-estul Turciei, atribuit de autoritati PKK

Un politist si doi civili si-au pierdut viata, iar cel putin 30 de persoane au fost ranite miercuri intr-un atentat cu masina-capcana ce a vizat sediul politiei din Midyat, in sud-estul Turciei, a declarat premierul turc Binali Yildirim, atribuind atacul rebelilor kurzi, relateaza AFP, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

11 morti si 36 raniti, intr-un atentat in centrul Istanbulului

ACTUALIZARE 11:10 11 morti si 36 de raniti in atentatul cu bomba de la Istanbul Unsprezece persoane, sapte politisti si patru civili, au fost ucise si 36 ranite, in atentatul cu bomba care a avut loc astazi intr-un cartier istoric din Istanbul, a anuntat guvernatorul Vasip Sahin, potrivit AFP si DPA, citat de surse din presa.

UPDATE. Sase jandarmi din Bihor au fost raniti intr-un accident GRAV produs pe DN3, in Constanta. Parchetul Militar cerceteaza cazul

Sase jandarmi din Bihor au fost raniti intr-un accident produs marti noaptea pe DN3, la iesirea de pe A2. Potrivit primelor cercetari, vinovat de producerea acestui accident a fost soferul masinii Jandarmeriei care a intors pe linia dubla continua. Parchetul Militar a deschis dosar de cercetare in acest caz.

Numerosi raniti intr-un atac cu masina-capcana la o sectie de politie din Mardin

Cel putin doi politisti si-au pierdut viata si zeci de persoane au fost ranite astazi intr-un atac cu masina-capcana ce a vizat sediul politiei din Midyat, in sud-estul Turciei, zona locuita de o majoritate kurda, la numai o zi dupa un atac similar la Istanbul, care s-a soldat cu 11 morti, relateaza AFP, citand mass-media turce.

Doi barbati raniti intr-o explozie din Harghita, adusi la Bucuresti pentru ingrijiri medicale

Doi barbati raniti in urma unei explozii care a avut loc in localitatea harghiteana Siculeni au fost adusi la Spitalul de Arsi din Capitala, dupa cum a declarat Laurentiu Colintineanu, purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:02

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )