Libnet.ro
UNICEF

18:45

Trei cutremure in 40 de minute. Asta dupa o perioada in care oamenii au sperat ca totul s-a terminat

Adevărul Adevărul,
Trei cutremure in 40 de minute. Asta dupa o perioada in care oamenii au sperat ca totul s-a terminat

Intre 14. 29 si 15. 11 Institutul National de Fizica Pamantului a inregistrat nu mai putin de trei cutremure, cel mai mare fiind de 3,8 grade pe scara Richter. continuă pe Adevărul

Alte trei cutremure in doar 40 de minute la Galati. Oamenii sperau ca totul s-a terminat

Vineri, intre 14. 29 si 15. 11, Institutul National de Fizica Pamantului a inregistrat nu mai putin de trei cutremure, cel mai mare fiind de 3,8 grade pe scara Richter.

Trei cutremure s-au produs in mai putin de doua ore, in Galati

Trei cutremure de intensitate mica s-au produs joi dimineata in judetul Galati. Cel mai puternic dintre acestea, cu magnitudinea 3,6, s-a produs la ora locala 4. 36, informeaza Centrul Seismologic.

Trei cutremure s-au produs in mai putin de doua ore, in judetul Galati. Un al patrulea seism, produs in judetul Braila

Trei cutremure de intensitate mica s-au produs joi dimineata in judetul Galati, iar un al patrulea cutremur a avut loc in judetul Braila. Cel mai puternic dintre acestea, cu magnitudinea 3,6, s-a produs la ora.

FIERBE pamantul la Galati. Trei cutremure au avut loc in aceasta dimineata

UPDATE- Trei cutremure au avut loc in aceasta dimineata in Galati, in zona Izvoarele. Cinci au avut loc in numai 12 ore, iar 19 este totalul seismelor din ultimele zile de la Galati. Stirea initialaUn.

Judetul Galati, zguduit, din nou, de trei cutremure.

Trei cutremure de intensitate mica s-au produs joi dimineata in judetul Galati, conform b1. ro. Cel mai puternic a avut magnitudinea 3,6 si s-a produs la ora locala 4. 36, informeaza Centrul Seismologic Est-Mediteraneean. Seismul s-a produs la o adancime de 5 kilometri. Cele mai apropiate localitati de epicentru au fost Galati 17 km), Braila 30 km), Macin 38 km), Tecuci 51 km), Focsani 56 km). Acesta este cel de-al 17-lea cutremur produs in zona in ultimele 11 zile. Citeste si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )