Libnet.ro
UNICEF

15:30

Trei din cei cinci politisti anchetati pentru ca au batut un barbat, arestati

România Liberă România Liberă,
Trei din cei cinci politisti anchetati pentru ca au batut un barbat, arestati

Trei din cei cinci politisti de la Sectia 3 audiati dupa ce un barbat a depus plangere la Parchet, in care a precizat ca a fost torturat de oamenii legii, au fost arestati, informeaza surse judiciare. continuă pe România Liberă

Cinci politisti de la Sectia 3 din Bucuresti, anchetati de procurori dupa ce un barbat sustine ca a fost torturat

O ancheta a inceput la Sectia 3 Politie dupa ce, in luna mai, cinci politisti ar fi batut un barbat. Acesta a depus o plangere la parchet. Cei cinci politisti sunt audiati la Parchet, transmit surse judiciare.

PwC:Trei din patru afaceri de familie din Romania au crescut in ultimul an, dar proprietarii acestora sunt mai precauti in ceea ce priveste viitorul

Trei din patru afaceri de familie din Romania au inregistrat o crestere a cifrei de afaceri in ultimul an financiar, insa antreprenorii din tara noastra sunt mai precauti decat omologii lor la nivel global in ceea ce priveste viitorul, ei fiind preocupati mai ales de situatia economica generala si de inasprirea competitiei, arata rezultatele celei mai recente editii ale sondajului global PwC Family Business Survey. 62% dintre respondentii romani se asteapta la o crestere constanta a afacerii lor in urmatorii cinci ani, iar alti 13% mizeaza pe o crestere rapida si agresiva. Nevoia de continua inovare, instabilitatea pietei, atragerea personalului cu abilitati cheie, competitia acerba si globalizarea accentuata sunt mentionate ca fiind cele mai importante provocari pentru afacerile de familie din Romania.

Bursele europene, in prima crestere din ultimele cinci zile

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, in majoritate, pentru prima oara in ultimele cinci zile, insa investitorii se tem in continuare cu privire la viitorul economiei globale.

Veste grea pentru unul din cei mai puternici oameni ai lumii. Fiul sau se drogheaza

Unul dintre fiii vicepresedintelui american Joe Biden a fost exclus in acest an din corpul de rezerva al marinei, dupa ce a fost testat pozitiv pentru consum de droguri, a anuntat joi Wall Street Journal, citat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )