Libnet.ro
UNICEF

13:45

Trei dintre cei mai mari investitori ai Microsoft ii cer lui Bill Gates sa plece din companie

B1 B1,
Trei dintre cei mai mari investitori ai Microsoft ii cer lui Bill Gates sa plece din companie

Trei dintre cei mai mari actionari ai Microsoft ii cer fondatorului Bill Gates sa se retraga din functia de sef al board-ului companiei, potrivit unor surse citate de Reuters. Acesti trei investitori detin 5%. continuă pe B1

Trei investitori de top ai Microsoft cer ca Bill Gates sa plece din companie

Trei dintre cei mai mari 20 de actionari ai Microsoft ii cer fondatorului Bill Gates sa se retraga si din functia de sef al board-ului companiei, spun surse citate de Reuters. CEO-ul Steve Ballmer a fost intens criticat pentru lipsa de inovatie a Microsoft in ultimul deceniu, insa acum este prima data cand si Bill Gates este luat in colimator. Gates si-a incetat in 2008 activitatea de zi cu zi in companie, dedicandu-se fundatiei de caritate pe care o are cu sotia Melinda.

Bill Gates, somat de marii actionari Microsoft sa renunte la sefia companiei

Trei dintre cei mai mari actionari Microsoft pun presiune asupra boardului executiv pentru a-l forta pe presedintele Bill Gates sa renunte la conducerea companiei pe care a fondat-o in urma cu 38 de ani, transmite Reuters in exclusivitate. Este pentru prima data cand investitorii ii cer demisia lui Gates.

Justitia greaca i-a eliberat pe trei dintre cei patru deputati ai partidului neo-nazist Zorii Aurii, dupa injunghierea mortala a unui raper

Doar unul dintre cei patru deputati ai partidului neo-nazist Zorii Aurii, arestati saptamana trecuta dupa uciderea unui raper grec, a ramas in arest preventiv, ceilalti trei fiind eliberati in perioada procesului in care sunt acuzati de conducerea unei organizatii criminale responsabile pentru crima, atac armat, santaj si spalare de bani, scrie cotidianul grec Ekathimerini.

Cine sunt cei mai mari producatori de bauturi alcoolice din Republica Moldova

In pofida renumelui pe care il au, producatorii de vinuri si coniacuri raman foarte departe de fruntea clasamentului companiilor moldovenesti dupa cifra de afaceri.

Trei actionari majori ai Microsoft cer demisia lui Bill Gates din functia de presedinte

Trei actionari mari ai Microsoft cer demisia lui Bill Gates din functia de presedinte, au declarat surse apropiate situatiei pentru Reuters, preluata de CNBC, cofondatorul companiei fiind contestat de investitori importanti pentru prima data in istoria.

Trei actionari importanti ai Microsoft cer demisia lui Bill Gates din functia de presedinte.

Trei actionari mari ai Microsoft cer demisia lui Bill Gates din functia de presedinte, au declarat surse apropiate situatiei pentru Reuters. Cofondatorul companiei este contestat de investitori importanti pentru prima data in istoria de 38 de ani a producatorului de software, transmite Mediafax. Strategia CEO-ului Steve Ballmer, un alt veteran la Microsoft, a fost atacata continuu in ultimii ani de actionari, nemultumiti de performantele companiei si de stagnarea pretului actiunilor. Gates .

Aroma de faliment sau de reorganizare la unul dintre cei mai celebri producatori de coniac din Republica Moldova

In jurul combinatului Aroma din Chisinau care formal mai este proprietatea statului) continua luptele de culise si cele prin instante. Creditorii n-au decis inca soarta intreprinderii, iar angajatii primesc informatii contradictorii de la o zi la alta.

Trei investitori ai Microsoft cer demisia lui Gates din fuctia de presedinte

Trei investitori ai producatorului de software Microsoft solicita demisia lui Bill Gates, confondatorul companiei, din functia de presedinte, deoarece sunt ingrijorati ca prezenta acestuia blocheaza efectiv adoptarea unor noi strategii, informeaza Reuters.

Una dintre figurile legendare din IT, pe faras. Actionarii vor sa scape de unul din cele mai grele nume din industrie

Trei dintre cei mai importanti investitori de la Microsoft fac presiuni asupra conducerii ca Bill Gates sa se retraga din functia de presedinte al companiei pe care a fondat-o in urma cu 38 de ani, relateaza The .

Doi oameni de afaceri lanseaza un proiect imobiliar de mari dimensiuni in sudul Capitalei

Compania Vista Project CB SRL, firma controlata de Vista Development, societate detinuta de omul de afaceri Florea Diaconu, proprietarul unuia dintre cei mai mari constructori din Romania, firma Delta ACM, si de Alessio Karkhi, au lansat complexul.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )