Libnet.ro
UNICEF

05:15

Elena Isinbaieva se va retrage din activitate dupa Campionatul Mondial de atletism de la Moscova

Hotnews Hotnews,
 Elena Isinbaieva se va retrage din activitate dupa Campionatul Mondial de atletism de la Moscova

Elena Isinbaieva, dubla campioana mondiala si dubla campioana olimpica la saritura cu prajina, a anuntat ca se va retrage din sportul de performanta dupa Campionatul Mondial de atletism de la Moscova se va desfasura in perioada 10-18 august). continuă pe Hotnews

Elena Isinbaieva se retrage dupa CM-2013. Ce realizari incredibile a avut atleta rusa.

Sportiva rusa Elena Isinbaieva, dubla campioana mondiala si dubla campioana olimpica la saritura cu prajina, a confirmat, marti, ca se va retrage dupa Campionatele Mondiale de la Moscova 10-18 august), transmite Mediafax. Cariera mea se va incheia dupa CM. Va fi un moment foarte nostalgic. Vreau sa profit de un final de cariera in bucurie si voi da ce e mai bun la CM. Pe acest stadion am castigat primul meu titlu si aici imi voi incheia cariera. Ma astept la un sprijin enorm din partea .

Romania, prima tara dupa Coreea de Sud care organizeaza Campionatul Mondial de Sporturi Electronice

Romania va organiza editia din 2013 a Campionatului Mondial de Sporturi Electronice. Evenimentul va avea loc la finalul lunii octombrie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Programul Romaniei la Campionatul Mondial de handbal feminin

Federatia Internationala de Handbal IHF) a dat publicitatii, marti, programul meciurilor la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Serbia, unde echipa Romaniei face parte din Grupa D.

Mihai Stoica, audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti inainte de antrenamentul oficial al Stelei

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti romani inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal n. r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League).

Mihai Stoica, amendat de Tribunalul din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti inainte de antrenamentul oficial al Stelei - MM a pledat vinovat

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti romani inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal n. r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League). UPDATE: Reporterul agresat n. r. Alexandra Tanasescu) si-a scos certificat medico-legal. UPDATE 2: Mihai Stoica a mers la tribunal, pentru stabilirea faptelor. Oficialul Stelei a pledat vinovat. Instanta va lua o decizie. UPDATE 3: Mihai Stoica a fost gasit vinovat de Tribunal, oficialul Stelei fiind amendat cu 25. 000 de denari aproximativ 400 de euro). In plus, Stoica va suporta si cheltuielile de judecata.

Romania, pe harta gaming-ului global: tara noastra va gazdui in premiera Campionatul Mondial de Sport Electronic

Federatia Internationala de Sport Electronic International eSport Federation - IeSF) va desfasura Campionatului Mondial de Sport Electronic din acest an in premiera la Bucuresti, dupa ce, vreme de patru ani, acesta a avut loc in Coreea de Sud.

Romania, umilita la Campionatul Mondial de Polo

Nationala pregatita de Vlad Hagiu a intrat de tot la apa, miercuri seara, in al doilea meci din Grupa D a Campionatului Mondial gazduit de Barcelona.

Romania va debuta cu Tunisia la Campionatul Mondial de handbal feminin

Nationala feminina de handbal a Romaniei va intalni echipa Tunisiei, pe 7 decembrie, in primul meci din cadrul grupei D a Campionatului Mondial din Serbia, care se va disputa intre 6 si 22 decembrie. IHF a dat.

Mihai Stoica, amendat de Tribunalul din Skopje dupa ce a agresat o jurnalista - MM a pledat vinovat

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost amendat, marti, de Tribunalul din Skopje cu aproximativ 400 de euro) dupa ce a agresat o jurnalista a Protv-ului inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal n. r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League). Oficialul stelist va plati si cheltuielile de judecata.

VIDEO Mihai Stoica, amendat de Tribunalul din Skopje dupa ce a agresat o jurnalista - MM a pledat vinovat

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost amendat, marti, de Tribunalul din Skopje - Macedonia cu aproximativ 400 de euro) dupa ce a agresat o jurnalista a Protv-ului inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal n. r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League). Oficialul stelist va plati si cheltuielile de judecata.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )