Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei militari din cadrul fortelor NATO au fost ucisi in Afganistan de un barbat in uniforma afgana

Antena3 Antena3,
Trei militari din cadrul fortelor NATO au fost ucisi in Afganistan de un barbat in uniforma afgana

Trei militari ai NATO au fost ucisi, sambata, in estul Afganistanului de un barbat in uniforma afgana, a anuntat forta internationala a Aliantei Nord-Atlantice ISAF), informeaza Agerpres. Trei membri. continuă pe Antena3

Afganistan: Trei militari ai NATO au fost ucisi de un barbat in uniforma afgana

Un barbat ce purta uniforma fortelor afgane a ucis, sambata, trei militari ai NATO, in estul Afganistanului, a anuntat Forta internationala a NATO din aceasta tara ISAF), citata de AFP. Trei soldati.

Misiune imposibila pentru pompierii militari din Bistrita Nasaud

Pompierii din Bistrita Nasaud s-au luptat cu flacari de cativa metri care mistuiau casa unei familii, inarmati doar cu furci si galeti cu apa. Autospecialele n-au putut ajunge la locuinta cuprinsa de.

Un politist din cadrul EULEX a fost impuscat mortal in Kosovo

Un politist din cadrul Misiunii de politie si justitie din Kosovo EULEX) a fost impuscat mortal, joi, in nordul Kosovo, a anuntat directorul spitalului din Kosovska Mitrovita, Milan Ivanovici, relateaza AFP.

Un militar din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap

Un militar din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap in aceasta dimineata. Barbatul avea 26 de ani si era caporal. Panar in prezent, nu s-au stabilit motivele din spatele acestei tragedii. Autoritatile.

Un militar de la o unitate din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap.

Un militar de la o unitate din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap, miercuri, de un coleg care a sunat la 112 si a solicitat o ambulanta, dupa care si-a anuntat superiori, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )