Libnet.ro
UNICEF

13:30

Trei persoane sunt grav ranite dupa ce o masina de teren a fost lovita de tren la Cluj

Adevărul Adevărul,
Trei persoane sunt grav ranite dupa ce o masina de teren a fost lovita de tren la Cluj

Trei persoane sunt grav ranite dupa ce masina de teren in care se aflau a fost lovita pe trecerea la nivel cu calea ferata de un tren care mergea de la Cluj spre Oradea. Accidentul s-a petrecut la iesirea din localitatea Negreni, in jurul orei 10. continuă pe Adevărul

Trei persoane grav ranite dupa ce o masina de teren a fost lovita de tren la Cluj

Trei persoane sunt grav ranite dupa ce masina de teren in care se aflau a fost lovita pe trecerea la nivel cu calea ferata de un tren care mergea de la Cluj spre Oradea. Accidentul s-a petrecut la iesirea din localitatea Negreni, in jurul orei 10.

UPDATE Tragedie de Craciun: Mama si doi copii, victimele coliziunii dintre un tren si un autoturism. Femeia a murit, iar copiii sunt in stare grava

O persoana a murit si doua sunt grav ranite dupa ce masina de teren in care se aflau a fost lovita pe trecerea la nivel cu calea ferata de un tren care mergea de la Cluj spre Oradea. in masina se afla mama si cei doi copii ai ei. Accidentul s-a petrecut la iesirea din localitatea Negreni, in jurul orei 10.

Scurgere de gaze intr-o centrala nucleara din Coreea de Sud: Trei persoane au murit

Trei persoane au murit, vineri, dupa o scurgere de gaze intr-un reactor nuclear aflat in constructie in Coreea de Sud, relateaza AFP. Potrivit unui purtator de cuvant al KHNP Korea Hydro and Nuclear Power), nu.

Arges: O persoana a murit si alte trei au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit pe DN 7

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, miercuri, in urma unui accident produs pe DN 7, in judetul Arges, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei J.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )