Libnet.ro
UNICEF

08:30

Trei romani si un irakian, ARESTATI. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Trei romani si un irakian, ARESTATI. Care este motivul

Trei romani si un irakian au fost arestati preventiv, joi, dupa de au fost prinsi, in flagrant, in timp ce incercau sa treaca ilegal, in Germania, 11 persoane, cetateni sirieni, irakieni si un cetatean palestinian, cu varstele cuprinse intre 4 luni si 51 de ani, conform unui comunicat remis de DIICOT. continuă pe România Liberă

Sotia presedintelui Iohannis a dat statul roman in judecata. Care este motivul

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, impreuna cu mai multi colegi profesori din Sibiu au demarat in anul 2012 o actiune in instanta pentru a-si recupera unele drepturi salariale promise de statul roman, dar care nu au fost platite nici pana acum.

Bear Grylls, criticat de PETA. Care este motivul

Bear Grylls a fost criticat de PETA si de alte organizatii pentru drepturile animalelor, care l-au acuzat pe celebrul aventurier britanic ca a permis sacrificarea unor porci intr-o emisiune de televiziune, potrivit Mediafax.

Focsani: Trei enoriasi, excomunicati din BOR. Care este motivul

Trei persoane din Focsani au fost excomunicate din Biserica Ortodoxa printr-o decizie a Arhiepiscopiei Buzaului si Vrancei, dupa ce au protestat fata de trimiterea la o manastire a unui preot, informeaza Mediafax.

Ponta a fost amendat in SUA. Care este motivul

Premierul Victor Ponta a relatat, inaintea lansarii Centrului de Inovare in Securitate Cibernetica, ca a fost amendat in Statele Unite ale Americii pentru depasirea vitezei si ca, daca nu ar fi platit repede amenda, putea fi arestat, informeaza Mediafax.

Ministrul nord-coreean al Apararii a fost EXECUTAT. Care este motivul

Ministrul nord-coreean al apararii, Hyon Yong-Chol, a fost executat pentru lipsa de loialitate si de respect fata de liderul nord-coreean Kim Jong-Un, au anuntat, miercur,i serviciile secrete sud-coreene, citate de AFP, informeaza Agerpres.

Comisar sef din Politia Capitalei, trimis in judecata. Care este motivul

Un politist bucurestean cu gradul de comisar sef a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti dupa ce ar fi sustras mai multe acte din dosarul unui barbat cercetat pentru evaziune, ridicate in urma unor perchezitii domiciliare, relateaza Mediafax.

Primarul din Pitesti a lovit INTENTIONAT cu masina un politist. Care este motivul

Un politist local din Pitesti a fost lovit, miercuri, intentionat de masina condusa de primarul din localitatea argeseana Micesti, Dumitru Voicu, care a refuzat sa se legitimeze, informeaza Mediafax.

Primarul dintr-o comuna din Arges a lovit INTENTIONAT cu masina un politist. Care este motivul

Un politist local din Pitesti a fost lovit, miercuri, intentionat de masina condusa de primarul din localitatea argeseana Micesti, Dumitru Voicu, care a refuzat sa se legitimeze, informeaza Mediafax.

Galati: Peste 300 de persoane au cerut demisia primarului. Care este motivul

Peste 300 de persoane au protestat, miercuri dupa-amiaza, in municipiul Galati, in cadrul unei actiuni initiate de Cartel Alfa, fata de lipsa apei calde si a modului in care autoritatile locale si centrale au gestionat criza existenta in sistemul centralizat de termoficare, relateaza Mediafax.

Sotia lui Michael Schumacher i-a vandut avionul si o casa de vacanta. Care este motivul

Sotia pilotului de Formula 1, Michael Schumacher, i-a vandut sportivului avionul privat si o casa de vacanta. Corinna crede ca sotul ei nu le va mai putea folosi, dupa accidentul pe care l-a suferit in anul 2013, la schi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )