Libnet.ro
UNICEF

17:45

Trei tineri din Hunedoara au fost arestati pentru mai multe talharii

Adevărul Adevărul,
Trei tineri din Hunedoara au fost arestati pentru mai multe talharii

Magistratii Judecatoriei Hunedoara au dispus arestarea preventiva a hunedorenilor Ioan Caramidar, Ovidiu Bobocel si Catalin Dumitru, retinuti dupa ce au comis mai multe talharii pe raza municipiului. continuă pe Adevărul

Trei romani si un irakian, ARESTATI. Care este motivul

Trei romani si un irakian au fost arestati preventiv, joi, dupa de au fost prinsi, in flagrant, in timp ce incercau sa treaca ilegal, in Germania, 11 persoane, cetateni sirieni, irakieni si un cetatean palestinian, cu varstele cuprinse intre 4 luni si 51 de ani, conform unui comunicat remis de DIICOT.

Complot IRA de asasinare a printului Charles, dejucat in ultima clipa. Sase suspecti au fost arestati

Sase barbati au fost arestati in Irlanda, dupa ce politia a descoperit echipament pentru fabricarea de bombe in zone pe care printul Charles si Camilla, ducesa de Cornwall, urmeaza sa le viziteze saptamana.

11 politisti de la Serviciul Rutier al IPJ Braila si de la Ordine Publica au fost arestati in urma perchezitiilor care au avut loc luni

Sase politisti de la Serviciul Rutier al IPJ Braila au fost arestati la domiciliu, iar alti cinci de la acelasi serviciu si de la Ordine Publica au fost arestati preventiv, dupa o serie de perchezitii.

Doi tineri din Bucuresti arata intregii lumi ca poate exista energie si fara poluare

La Intel ISEF 2015, eveniment care aduna cele mai luminate minti tinere din intreaga lume, Playtech a stat de vorba cu Andrei Dan Corbeanu, un licean care vrea sa arate tuturor ca potential pentru energie exista in cele mai neasteptate locuri. Andrei are 17 ani si este elev la Colegiul National Tudor Vianu din Capitala. [] Doi tineri din Bucuresti arata intregii lumi ca poate exista energie si fara poluare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Liviu Dragnea, inca o petala neagra din trandafirul rosu al celui mai cinstit guvern pe care l-a avut Romania dupa Revolutie

Victor Ponta promitea, imediat dupa ce a fost propus pentru functia de prim-ministru, cel mai cinstit guvern pe care l-a avut Romania dupa Revolutie. insa, de atunci si pana acum, prin Executiv s-au perindat o multime de ministri cu probleme mai mari sau mai mici.

SUA: Fost translator pentru armata americana, arestat. Care este motivul

Un imigrant irakian care a fost descris drept fost translator pentru armata americana a fost arestat de agentii federali, joi, sub acuzatia ca ar fi mintit in legatura cu depunerea juramantului de credinta fata de liderul Statului Islamic, conform Mediafax.

Ministrul nord-coreean al apararii a fost executat, pentru lipsa de loialitate fata de Kim Jong-Un

Ministrul nord-coreean al apararii, Hyon Yong-Chol, a fost executat pentru lipsa de loialitate si de respect fata de liderul nord-coreean Kim Jong-Un, au anuntat miercuri serviciile secrete sud-coreene, citate de AFP.

Ministrul Apararii nord-coreean a fost executat pentru ca a adormit in timpul unei ceremonii militare

Ministrul Apararii din Coreea de Nord, Hyon Yong-chol, a fost executat pentru ca a adormit in timpul unei ceremonii militare la care a participat si Kim Jong Un, a transmis agentia Yonhan, citata de.

Primarul si un viceprimar din Miercurea Ciuc, suspendati din functii dupa ce au fost arestati la domiciliu

Primarul din Miercurea Ciuc, Raduly Robert, si unul dintre viceprimari, Szoke Domokos, au fost suspendati din functii, din ordinele prefectului Harghitei, transmite Agerpres. Decizia vine dupa ce pentru cei doi a.

Catalin Striblea, despre excluderea a trei enoriasi din sanul Bisericii Ortodoxe: O astfel de pedeapsa reprezinta un esec al menirii Bisericii de a-si indruma proprii oameni

Dupa ce trei enoriasi ai unei biserici din judetul Vrancea au fost excluse din Biserica Ortodoxa pe motiv ca au protestat repetat fata de schimbarea unui preot in a carui parohie erau, jurnalistul Catalin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )