Libnet.ro
UNICEF

17:30

Al treilea om din ierarhia Vaticanului a fost gasit vinovat de pedofilie

Adevărul Adevărul,
Al treilea om din ierarhia Vaticanului a fost gasit vinovat de pedofilie

Cardinalul australian George Pell a fost condomnat pentru pedofilie la capatul unui proces desfasurat la Melbourne, in sud-estul Australiei, relateaza The Guardian. continuă pe Adevărul

Cardinalul australian George Pell, gasit vinovat de abuz sexual

Cardinalul George Pell a fost gasit vinovat de abuz sexual de catre o Curte de Justitie din Australia, devenind figura bisericeasca de cel mai inalt rang declarata vinovata de o astfel de acuzatie, relateaza BBC si CNN.

Cutremur in Biserica Catolica. Numarul 3 in ierarhia Vaticanului, condamnat pentru pedofilie

Cardinalul australian George Pell, numarul trei in ierarhia Vaticanului, condamnat pentru agresiunea sexuala asupra unui minor, a devenit astfel clericul cu cel mai inalt rang din Biserica Catolica condamnat pentru.

Descoperire socanta in jungla Amazonului. A fost gasit cadavrul unei creturi de opt metri

Cadavrul unei balene a fost gasit in jungla Amazonului. Fenomenul cu privire la locul unde a fost gasita a declansat dezbateri furtunoase intre oamenii de stiinta. Balena, cu o lungime de 8 metri si o.

Descoperire socanta in jungla Amazonului. A fost gasit cadavrul unei creaturi de opt metri

Cadavrul unei balene a fost gasit in jungla Amazonului. Fenomenul cu privire la locul unde a fost gasita a declansat dezbateri furtunoase intre oamenii de stiinta. Balena, cu o lungime de 8 metri si o.

Cum a fost gasit avionul in care a murit Emiliano Sala. Raportul provizoriu al anchetatorilor aeronautici

Un raport provizoriu al Departamentului britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice AAIB) cu privire la accidentul in care a murit fotbalistul Emiliano Sala arata ca avionul in care se aflau jucatorul si pilotul David Ibbotson era rupt in trei bucati atunci cand a fost gasit.

Doliu in lumea filmului! Actorul Brody Stevens, cunoscut din filmul The Hangover, a fost gasit mort la 48 de ani

Este doliu in lumea filmului american. Actorul Brody Stevens, cunoscut din filmul The Hangover, a fost gasit mort in casa sa, la varsta de 48 de ani. Din primele cercetari se pare ca este vorba de o.

Cei trei suspecti implicati in crima afaceristului din Vrancea au fost retinuti si audiati

Presupusii asasini ai patronului casei de schimb valutar din Vrancea au fost retinuti de procurorii, in urma audierilor maraton care au avut loc azi-noapte la Parchetul din Focsani. Cei trei barbati voiau sa.

Trei persoane suspectate ca ar fi implicate in asasinarea afaceristului din Vrancea au fost prinse

Trei persoane suspectate ca ar fi implicate in asasinarea cu sange rece a unui afacerist din Vrancea au fost prinse in urma cu putin timp, la vama Nadlac. Acum, cei trei suspecti sunt fata in fata cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )