Libnet.ro
UNICEF

15:15

Tribunalul Bucuresti: Lunea viitoare vor avea loc dezbaterile finale in dosarul Colectiv

Antena3 Antena3,
Tribunalul Bucuresti: Lunea viitoare vor avea loc dezbaterile finale in dosarul Colectiv

Tribunalul Bucuresti a stabilit, joi, sa aiba loc lunea viitoare dezbateri finale in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii. continuă pe Antena3

Tribunalul Bucuresti a decis: Dezbaterile finale in dosarul Colectiv vor avea loc lunea viitoare in dosar sunt judecati, printre altii, fostul primar Piedone si patronii clubului

Dezbaterile finale in dosarul Colectiv, in care sunt judecatifostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, patronii clubului si altii, vor avea loc lunea viitoare, a stabilit, joi, Tribunalul Bucuresti,.

Ultimele audieri din dosarul Colectiv au loc astazi la Tribunalul Bucuresti

Ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv vor fi audiati joi la Tribunalul Bucuresti, urmand a se trece la dezbateri finale in procesul in care sunt judecati patronii clubului si fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone.

Ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv, audiati la Tribunalul Bucuresti

Ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv vor fi audiati joi la Tribunalul Bucuresti, urmand a se trece la dezbateri finale in procesul in care sunt judecati patronii clubului si fostul primar al Sectorului 4.

Cand va avea loc urmatorul cutremur major in Romania, potrivit unui cunoscut cercetator rus. Unde se va resimti seismul

Un posibil cutremur major va avea loc in Romania, potrivit unui cunoscut cercetator rus. Cand este anuntat si unde se va resimti seismul? Cand va avea loc urmatorul cutremur major in Romania? Geologul rus Viktor Bokov, membru al Academiei de Stiinte a Federatiei Ruse, a anuntat, pe o pagina de internet, un posibil cutremur major .

Euro 2020: Componenta urnelor la tragerea la sorti de la Bucuresti

LEquipe a prezentat componenta urnelor tragerii la sorti a grupelor turneului final al Campionatului European din 2020, inaintea ultimelor meciuri ale preliminariilor, care vor avea loc marti. Tragerea la sorti a grupelor Euro-2020 va avea loc la 30 noiembrie, la Bucuresti.

MEDIASIND: Tribunalul Bucuresti a anulat diminuarile de drepturi negociate de conducerea TVR cu SPUSTv

Tribunalul Municipiului Bucuresti a admis actiunea depusa de Sindicatul Roman al Jurnalistilor SJR) MediaSind impotriva Societatii Romane de Televiziune si Sindicatului pentru Unitatea Salariatilor Tv - SPUSTv, pentru anularea prevederilor Actului Aditional nr. 2 la Contractul Colectiv de Munca din institutie, document care diminueaza drepturile legale pentru salariatii care efectueaza deplasari in interes de serviciu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Noua scoli din Capitala isi suspenda cursurile, iar alte 92 vor avea program scurt vineri si luni

Un numar de 92 de unitati de invatamant din Capitala in care vor fi organizate sectii de votare pentru al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale isi vor scurta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )