Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tribunalul Bucuresti: Sebastian Ghita nu mai poate utiliza marca RTV

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tribunalul Bucuresti: Sebastian Ghita nu mai poate utiliza marca RTV

Tribunalul Bucuresti a decis suspendarea utilizarii de catre companiile care deruleaza operatiunile televiziunii Romania TV a marcilor RTV si Noi facem realitatea pana la solutionarea irevocabila a cauzei, conform Realitatea. continuă pe Wall-Street Ro

Sebastian Ghita, lasat fara RTV. Magistratii obliga televiziunea deputatului PSD sa renunte la nume

Televiziunea deputatului PSD Sebastian Ghita nu mai are voie sa foloseasca numele RTV. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti, dupa o plangere depusa de Realitatea Media. Magistratii au luat decizia de a.

Tribunalul Bucuresti: Marca Romania TV nu mai poate fi folosita.

Tribunalul Bucuresti a decis ca marca Romania TV nu mai poate fi folosita.

Sebastian Ghita, cercetat de DNA

Realitatea Media, detinatorea licentei de televiziune Realitatea TV, a depus, astazi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) o plangere penala impotriva deputatului Sebastian Ghita, pentru prejudicierea Realitatea Media cu suma de aproximativ 10 milioane de euro.

Tribunalul Bucuresti: Olosz Gergely a vrut tergiversarea cauzei, in speranta unei pedepse mai blande. Noul Cod Penal incurajeaza coruptia

Judecatorul Tribunalului Bucuresti care l-a condamnat pe Olosz Gergely la sapte ani de inchisoare pentru trafic de influenta comenteaza, in motivare, noul Cod Penal, spunand despre acesta ca prevede pedepse mult mai blande pentru coruptie, iar din acest motiv fostul senator UDMR a urmarit tergiversarea dosarului, transmite Mediafax.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )