Libnet.ro
UNICEF

15:31

Triunghi amoros la MTV VMA 2012! Rihanna, Drake si Chris Brown, printre castigatori!

ADPM ADPM,
Triunghi amoros la MTV VMA 2012! Rihanna, Drake si Chris Brown, printre castigatori!

Editia din acest an a premiilor MTV VMA 2012 nu a fost una lipsita de surprize, iar intamplarea face ca printre castigatori sa se afle atat Chris Brown cat si Drake, care la inceputul anului s-au luat la bataie intr-un club din New York din cauza Rihannei. Continue reading . continuă pe ADPM

Rihanna, Alicia Keys, Taylor Swift au facut show la MTV VMA! Iata cele mai tari prestatii live de la MTV VMA 2012!

Rihanna, Frank Ocean, Alicia Keys si Nicki Minaj si Pink se numara printre artistii care au punctat aparitii de exceptie la editia din acest an a premiilor MTV Video Music Awards. Continue reading .

VIDEO! Alicia Keys a revenit pe scena, la MTV VMA, cu piesa Girl on Fire!

Unul dintre cele mai asteptate momente ale editiei din acest an a MTV VMA a fost revenirea lui Alicia Keys pe scena, dupa o pauza de mai multi ani. Artista a cantat, live, piesa Girl on Fire, primul extras pe single de pe albumul omonim ce va fi lansat in luna noiembrie. Continue reading .

VIDEO! Impacarea anului! Rihanna l-a imbratisat si sarutat pe Chris Brown la MTV VMA!

In urma cu cateva saptamani, intr-un interviu pentru Oprah, Rihanna a marturisit despre Chris Brown ca este iubirea vietii ei cu toate ca acesta a agresat-o fizic in anul 2009. Cei doi au dat nas in nas, aseara, la MTV VMA, iar Rihanna a tinut sa-si imbratiseze si sa-l sarute pe fostul ei iubit. Continue reading .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3255 seconds )