Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trotuar unic in Romania, realizat pentru copiii speciali

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Trotuar unic in Romania, realizat pentru copiii speciali

Adrian Gemanaru, psihologul roman nominalizat, anii trecuti, la World Autism Festival, a elaborat un nou proiect destinat copiilor cu nevoi speciale din Constanta. Este vorba de Trotuarul Senzorial, un concept unic in tara noastra, realizat intr-un loc public. In constructia ineditului proiect, au contribuit si angajatii Primariei din Constanta, dar si copii si artisti . continuă pe Ceaşca de Cultură

Trotuar 3D, unic in Romania, realizat pentru integrarea senzoriala a copiilor cu autism

Adrian Gemanaru, psihologul roman nominalizat, anii trecuti, la World Autism Festival, a elaborat un nou proiect destinat copiilor cu nevoi speciale. Este vorba de Trotuarul Senzorial, un concept unic in tara noastra, realizat intr-un loc public.

Educatie digitala pentru copiii din Bosanci

Asociatia Freedom Smile anunta incheierea proiectului Educatie Digitala pentru copiii din Bosanci, prin care a fost creat in Scoala Gimnaziala din Bosanci un Laborator Digital cu 15 calculatoare conectate la internet. De asemenea, in cadrul proiectului au fost organizate cursuri de informatica pentru 30 de elevi de la clasele V-VIII, profesori si parinti.

Cele mai bune filme pentru copiii mici si mari revin primavara aceasta la KINOdiseea Altfel

KINOdiseea, unul dintre cele mai mari festivaluri de filme pentru publicul tanar din Europa Centrala si de Sud-Est, are in premiera anul acesta o editie intermediara, in cadrul saptamanii Scoala Altfel, intre 15 - 21 mai, atat in Bucuresti, la Cinema Muzeul Taranului si Hollywood Multiplex dar si in Arad, la Cinema Arta, in Cluj, la Cinema Dacia si in Pitesti, la Cinema Trivale.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )