Libnet.ro
UNICEF

18:46

Ce truc ieftin foloseste Apple ca sa mareasca autonomia bateriei pe iPhone

Antena3 Antena3,
Ce truc ieftin foloseste Apple ca sa mareasca autonomia bateriei pe iPhone

La inceputul lunii, Apple a prezentat iOS 9 si o functionalitate noua iti mareste autonomia telefonului cu circa trei ore. Ei bine, autonomia se mareste, dar scade performanta, acesta fiind trucul ieftin la. continuă pe Antena3

Ce truc ieftin foloseste Apple ca sa creasca autonomia pe iPhone

La inceputul lunii, Apple a prezentat iOS 9 si o functionalitate noua iti mareste autonomia telefonului cu circa trei ore. Ei bine, autonomia se mareste, dar scade performanta, acesta fiind trucul ieftin la care recurge Low Power Mode. Companiile recurg de multe ori la cresterea performantelor sau a autonomiei prin reglarea procesorului. OnePlus, spre exemplu, [] Ce truc ieftin foloseste Apple ca sa creasca autonomia pe iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Trucul pentru economisirea bateriei iPhone pe care il faceai gresit

Cea mai mare problema a telefoanelor inteligente e, fara indoiala, bateria. Pentru ca orice am face, tot se termina intr-un ritm enervant de rapid, am cautat diverse trucuri pentru a-i prelungi viata. Unul dintre cele mai populare, mai ales printre utilizatorii de iPhone, ar fi cel cu inchiderea aplicatiilor care ruleaza pe fundal. Ai putea [] Trucul pentru economisirea bateriei iPhone pe care il faceai gresit Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )