Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trucul care iti permite sa devii detectiv cu ajutorul telefonului tau! Cum functioneaza acesta

Antena3 Antena3,
Trucul care iti permite sa devii detectiv cu ajutorul telefonului tau! Cum functioneaza acesta

In toate filmele si serialele politiste, nu exista o crima fara un inginer iscusit care sa analizeze locul in care a fost comisa cu ajutorul unei lampi UV, scrie Playtech. roSub lumina unei lampi cu. continuă pe Antena3

10 filme movitationale care iti pot schimba viata

Iata o lista de filme motivationale pe care le poti urmari si care iti pot schimba viata. Vei gasi suficiente lectii care se pot aplica si in cazul tau. Noi le-am gasit pe site-ul lui Dan Luca si ti le.

Metoda sigura prin care iti poti ascunde fisierele in Windows

In cazul in care vreti sa ascundeti unele fisiere, puteti apela la o metoda sigura si foarte usoara. Nu mai este un secret pentru nimeni in ziua de azi cat de usor poate fi dezvaluit un fisier ascunsin Windows. in ultima versiune, de exemplu, un utilizator nu trebuie decat sa faca click pe View si [].

SkinTrack este smartwatch-ul care iti transforma mana intr-un ecran tactil

Smartwatchurile se afla la granita fina dintre utilitate si moft. Tocmai din acest motiv, multi oameni nu se grabesc sa isi achizitioneze un astfel de gadget. Lucrurile ar putea sta diferit in cazul tehnologiei SkinTrack, dezvoltata de cei de la Universitatea Carnegie Mellon. Sistemul inovator e format dintr-un inel care emite in mod continuu un [].

Daca ai un secret, felul in care iti scrii mailurile ar putea sa te dea de gol

Aparent, un nou studiu arata ca nu suntem atat de buni la pastrarea secretelor precum am crede. Yla Tausczik de la Universitatea Maryland din College Park, impreuna cu o echipa de cercetatori, a recrutat oameni care au admis ca au tinut un secret enorm in ultimii sapte ani. S-au prezentat 1133 de voluntari, care au [].

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )