Libnet.ro
UNICEF

2 Iun.

Trucul prin care poti pastra nucile proaspete mai mult timp. Vei face si tu la fel de acum inainte!

Antena3 Antena3,
Trucul prin care poti pastra nucile proaspete mai mult timp. Vei face si tu la fel de acum inainte!

Nucile sunt cunoscute pentru multiplele lor beneficii pentru sanatate. Cu toate acestea, pastrarea lor in cele mai bune conditii poate fi o adevarata provocare mai ales daca achizitionati cantitati mai. continuă pe Antena3

Globalworth a finalizat tranzactia prin care a devenit unicul proprietar al complexului Green Court Bucharest

Compania de investitii imobiliare Globalworth, fondata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a finalizat tranzactia prin care a achizitionat cladirea C a complexului de birouri Green Court Bucharest, dezvoltat de Skanska Romania in nordului Capitalei, iar astfel a devenit unicul proprietar al complexului Green Court Bucharest, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Isarescu se roaga de Dragnea si PSD sa nu arunce in aer cea mai buna perioada prin care trece economia Romaniei cu dezmatul cheltuielilor de la buget

Economia Romaniei creste peste cele mai optimiste asteptari, iar aceasta crestere nu vine numai din consum, ci si din industrie, care a creat cele mai multe locuri de munca din decembrie pana mai:.

Experienta chinuitoare prin care sunt nevoiti sa treaca locuitorii unui sat de fiecare data cand pierd pe cineva drag (VIDEO)

Experienta chinuitoare pentru o familie din satul Carlanesti, din judetul Dambovita. O batrana de 82 de ani s-a stins din viata, iar cei din familie au fost nevoiti sa care sicriul pe.

Guvernul discuta un proiect de reglementare a tele-muncii, prin care angajatul va putea lucra de acasa

Guvernul discuta in sedinta de astazi un proiect de lege referitor la introducerea unui nou contract de munca de tip teleworking vizand munca de la distanta utilizand tehnologia informatiei, care permite angajatului sa isi desfasoare activitatea acasa, prin intermediul internetului si telefonului, angajatorul scutind bani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 2 Iun.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )