Libnet.ro
UNICEF

19:30

Trump anunta, dupa ce l-a primit la Casa Alba pe generalul Kim Yong Chol, ca se va intalni cu Kim Jong Un la 12 iunie, in Singapore

Adevărul Adevărul,
Trump anunta, dupa ce l-a primit la Casa Alba pe generalul Kim Yong Chol, ca se va intalni cu Kim Jong Un la 12 iunie, in Singapore

Presedintele american Donald Trump a anuntat, vineri, dupa o intrevedere cu un inalt oficial nord-coreean, ca a programat din nou summit-ul cu Kim Jong Un in 12 iunie, in Singapore, relateaza USA Today. continuă pe Adevărul

Donald Trump a primit la Casa Alba un inalt oficial nord-coreean: Ce document i-a inaintat acesta

Eveniment rar la Washington! Un inalt oficial din Coreea de Nord a fost primit de catre presedintele american Donald Trump la Casa Alba pentru a ii inmana o scrisoare din partea liderului de la Phenian, Kim.

in locul lui Kim Jong-Un, in Biroul Oval de la Casa Alba a venit... Kim Kardashian. Ce i-a cerut starleta lui Donald Trump (FOTO)

Vizita neasteptata la Casa Alba. Starleta Kim Kardashian, care militeaza pentru eliberarea unei bunici condamnate la inchisoare pe viata, a avut o intalnire cu Donald Trump pe tema reformei carcerale din.

Kim Kardashian s-a intalnit cu Donald Trump la Casa Alba: ce i-a cerut starleta

Vedeta de televiziune Kim Kardashian West s-a intalnit miercuri, la Casa Alba, cu presedintele Donald Trump si alti oficiali, intre care consilierul Jared Kushner.

O noua vizita-soc la Casa Alba. Fostul sef al serviciilor nord-coreene de spionaj merge in SUA

Casa Alba se pregateste de o vizita supriza, in contextul summitului dintre presedintele SUA, Donald Trump, si liderul nord coreean KimJong-Un, preconizat sa aiba loc pe 12 iunie. Fostul sef al spiona.

Donald Trump se va vedea cu Kim Jong-un pe 12 iunie: Anunt de ultima ora de la Casa Alba

La doar o saptamana dupa ce a anulat summitul cu Kim Jong-un de pe 12 iunie din Singapore, Donald Trump a anuntat vineri ca intalnirea va avea loc precum a fost stabilita. Anuntul a venit la scurt timp dup.

Dieta Melaniei Trump. Ce mananca Prima Doamna de la Casa Alba

La micul-dejun Melania Trump obisnuieste sa bea un smoothie, marturisind ca foloseste fructe organice, iaurt fara grasimi, ulei de masline, seminte de in, suplimente alimentare de Omega 3 si vitamina D.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2829 seconds )